Kismamik, mennyi ideig vereztetek szules utan? Segitsegeteket szeretnem kerni!
Nagyon tartok ettol,nem tudom miert.
De ebben tudatlan vagyok,meg csak 6.hetben jarok,nem reg tudtam meg hogy terhes vagyok.
Én kb. 2,5-3 hétig, addigra enyhült a gátseb fájdalom is.
Viszont 6 héttel szülés után már menzeszem is megjött, úgyhogy 3 hét volt a 2 vérzés között. És azóta is minden hónapban rendszeresen, pedig 16 hónapig szoptattam, igény szerint, sokat.
Már írtam ide.
Baj nem volt, nekem egyedül annyi volt rossz, hogy a gátsebem baromira fájt és menni is alig bírtam, leülni egyáltalán nem, de ha feküdtem, akkor is fájt nagyon 3 hétig. Aztán kezdett enyhülni, mert vettem rá spray-t, ami erre való, mire felfogtam ésszel.. És így nem tudtam a kicsivel se járkálni annyit, a fürdés, fürdetés is kész kihívás volt. A szoptatás is fájt, azt hittem már, feladom, de idővel elmúlik az is. 16 hónapot szopizott a fiam.
De ezek tényleg olyan dolgok, amikre már csak akkor emlékszel, ha kérdeznek róla.:) Neked nem is biztos, hogy lesz sebed, vagy hogy fájni fog ennyire.
Én is gratulálok a babához!
Jaj szegenyke,de tul lehet elni nem?
Hat nagyon remelem hogy nekem nem lesz ilyen,nagyon felek.
Es koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!