Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyiért csinálja Sári Tamás...

Mennyiért csinálja Sári Tamás Szegeden a 4D ultrahangot? Azt is a Vasas Szent Péterbe csinálja vagy a klinikán?

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes csináltatni?19hetes kismama
2008. júl. 29. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A Vasas Szent Péterbe nincs ilyen gép.

Szerintem a Klinikán vagy a Medisonban. Az én dokim is a Klinikán van, de mégis a Medisonba irányított.

A Citrom u. sarkán van. Ott 15000 Ft-ért csinálják, amiben benne van a vizsgálat, 20 perces DVD, és 4 db színes fotó.

2 héttel előtte kell bejelentkezni, és a 23-28 hét közé javasolják.

Szerintem mindenképpen érdemes, márcsak a babamozi miatt is.

A vizsgálat is sokkal alaposabb, mivel nem 2D-s.

Mi a jövő héten megyünk, és már alig várom.

Üdv:26 hetes kismami

2008. júl. 29. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Se a klinikán,se a Medicenterben, hanem Újszegeden a Derkovits fasoron. 13.000.- Ft volt, és nagyon megérte. A Sárival telefonon le kellene egyeztetned, mert nekünk ő adott személyesen időpontot, de azt montda, hogy a 26-30. hét között érdemes menni. Szerintem várjatok még egy kicsit, had hízzon a baba, akkor tényleg már kis "emberformája" lesz, és lehet találgatni, hogy kire hasonlít. Most még nagyon kis csontoska lenne, bár godolom az anyukájának így sem okoz csalódást!:)

2008. júl. 29. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!!

Mi a MediCenterbe megyünk, ami a Petőfi S. sgt.on van, 13.500 Ft lesz, de mindent adnak (DVD+fotó). Az apuka bemehet veled, de ha többen szeretnék látni van egy másik helyiségben baba mozi, ott nézheti a család is :)

Nagyon kedvesek voltak, mi 4 héttel előtte jelentkeztünk be a 27. hétre a szabdságok miatt.

23 hetes kismama

2008. júl. 29. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2008. júl. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!