34 hetesen elmennétek strandra? Feltéve, hogy belefér az ember a fürdőruhájába! :-)
Szia!igaz én nem mentem strandra terhesség alatt, pedig állandóan úgy volt, hogy megyek.
Mi járunk babaúszásra, 36-7 hetes az oktató, még mindig Ő tartja az órákat.
Azt mondta, ameddig zárt a méhszáj, a baba biztonságban van!
én voltam tegnap strandon:) és egész nyáron ott leszünk meg egy hetet a Balcsin is:)
17 hkm
Köszi a válaszokat! Fogalmam sincs, hogy zárt vagyok-e, mert még egyszer sem nézték. :-( Majd még kitalálom. Még fel sem próbáltam a fürdőruhát.
Valaki írta, hogy lehet menni kisbabával meg a naggyal is strandra. Persze, hogy lehet, csak az nem olyan, mint amikor kettesben mentünk, mert a gyerekkel nem lehet egy jót fürdeni, főleg nem kettővel. Akkor ők a fontosak, hogy jól érezzék magukat, de azért pihenésnek nem nevezném. Kettesben lehet napozni, feküdni, úszni, gyerekkel nekem eddig ilyesmi nem sikerült.
Most kezdtem a 35. hetet, nagyon szeretnék már menni.
Jövő hét hétvégén jön haza a párom külföldről akkor már 36 hetes leszek, gondolom az orvosom megnézi a méhszájamat is. Ha zárt leszek ha nem akkor sem merek majd elmenni, azért mert félnék, hogy mikor indul be a szülés váratlanul. Egyébként nagyon nagyon nagyon mennék :) :)
Kedves Utolso! Nehogy emiatt otthon toltsd az utolso 4hetedet! Vidd magaddal mindenhova az irataidat, meg ha messzebbre mentek, a szuloszobas csomidat, es akkor minden rendben lesz!
Hasznald ki jol az utolso 4nyugis hetedet, leszel meg eleget otthon; nekem elhiheted!! ;) :)
Egy ketgyerkocos... :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!