Volt olyan kismama, aki több terhességéből az egyiknél sokkal kevésbé volt rosszul? Különbözhet ennyire egy terhesség a többitől?
Figyelt kérdés
A többinél nagyon rosszul voltam, most meg alig-alig vannak rosszulléteim. Pedig láttuk a babót, volt szívműködés is.2014. máj. 21. 14:42
1/4 anonim válasza:
Fiamnál 2hétig volt egy kis hányingerem ,de az is csak reggel. Lányomnál a 16ik hétig folyamatosan hányingerem volt,hánytam.
2/4 anonim válasza:
Én is így voltam vele. Az első terhességemnél elég rosszul voltam, szédelegtem, egész nap émelyegtem, gyakran hánytam is, sokszor reggelente ki se bírtam kelni az ágyból, míg nem ettem pár szem háztartási kekszet. A mostani terhességemnél meg semmi az ég világon. Nagyon minimálisan "más" volt a gyomrom, de ennyi. De amúgy mindenben olyan más, még a hasam is másképp nő most.
3/4 anonim válasza:
Az első terhességem észre sem vettük a 11. hétig. Kb. 1 hetet hánytam, szépen, lassan növögetett a hasam. Második terhességemnél 16. hétig hánytam, állandó rosszullétekkel küzdök, akkora vagyok, mint egy medve, mindenem fáj és feszül. És még hol a vége...
27 hkm
4/4 anonim válasza:
1. terhesség: semmiféle tünetem nem volt, csak a hasam nőtt és ennyi
2. terhesség: 14. hétig éjjel-nappal hányinger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!