Többedik terhesség túl nagy has?
Elméletileg a szalagok meg az izom is veszít a rugalmasságából- és hamarabb kinyúlik a többedik babánál, ettől lehet hogy sokkal előbb látszódik, hogy kismama vagy, vagy hogy nagyobb a pocakod. Nekem is 3gyermekem van, nekem az elsővel volt óriás hasam, a másodikkal szerintem nagyon kicsi, a harmadikkal meg olyan pont jó- azaz kényelmes, de nem volt nagy vele sem. Az első született a legnagyobb súllyal- a második a legkisebbel, a harmadik pedig pont jó méret volt! :)) Bár állítólag eközött végképp nincs összefüggés, ez lehet csak egyedi eset. :))
Nekem az elsővel kicsit több magzatvizem is volt- ott az is rátett a hasméretre egy lapáttal. :)
Jó egészséget és könnyű pocakos időszakot kivánok!!
Nekem a második terhességem volt ilyen. én arra fogtam, hogy kis idő telt el az előző szülés óta és nem álltak vissza a dolgok. már az elejétől sem volt egyszerű, de az utolsó hónap tényleg terhes volt (még az ünnepek is rátettek, karácsonyi baba).
végig soknak mérték a magzatvizet, bár utólag kiderült, hogy nem volt igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!