Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső fali lepény miatt...

Mellső fali lepény miatt később fogom érezni a babát? Befolyásolja a pocak méretét? Vagy mindegy ebből a szempontból?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában később érződik igen, viszont a hasad méretét semmiben nem befolyásolja.
2014. máj. 21. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok, első babámkat várom, 23+5 hetes vagyok mellső fali lepénnyel. A pocakom a 18. héten kezdett látszódni, de most se nagyobb mint a velem egyidős kismamáké, sőt... A bábát 17+3 naposan éreztem először rúgni, elötte viszont nem éreztem semmit (pukkkanásokat, lepkeszárny rebegtetéseket, buborékmozgásokat mint mások), azóta viszont minden nap aktívan mozog a baba. Nem kell emiatt aggódni.
2014. máj. 21. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen késöbb érezheted. Én a 15hèten éreztem hogy talán a baba mocorog. A 24-25.hét magasságàban màr làtni is lehetett.
2014. máj. 21. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső fali a lepény, elsô és második babámat is a 16.héten éreztem elöször.

Szerintem nem befolyásolja a pocak méretét.

2014. máj. 21. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:
későn éreztem a gyerekem, a hasam meg akkora volt, mint a ház. De lehet, hogy más lepénnyel is ugyanakkora lett volna :)
2014. máj. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!