Barnázás 3. ik napja nem várt előtt 5 nappal?
Figyelt kérdés
25 körül nem várom, eddig 2napos eltéréssekkel "pontos"volt a mensim, de ma van a 3.ik nap hogy egy kis barnàzàsom van. lehet terhesség? spiràlom van,(hormonmentes)ha ez számít.2014. máj. 19. 21:05
1/4 anonim válasza:
A barnázás nekem mindig menzeszt jelzett. Amikor terhes lettem nem barnáztam, semmi elszíneződés nem volt a folyásban.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak azért tettem fel a kérdést mert ilyen sose volt és 3 gyermekem van lehet a spiràl bezavart vagy nem tudom.
2014. máj. 20. 07:10
3/4 anonim válasza:
Minden ciklus más, szerintem készül a szervezeted az újabb menzeszre. Nekem is volt, hogy előtte 1 héttel már barnáztam, de volt, hogy csak aznap mielőtt megjött.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor kicsit megnyugodtam.
2014. máj. 20. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!