Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kell vinnem az oepnek...

Mit kell vinnem az oepnek pontosan ha szülési szabadségot (tgyást) szertnék igényelni szülés előtt?

Figyelt kérdés

Jelenleg táppénzen vagyok amit a könyvelőm intéz(nemintéz) ezért kezembe akarom venni legalább a tgyás ügyintézését.

Kérem olyanok írjanak akik maguk intézik.

Milyen papírok kellenek pontosan?

Köszönöm 37hetes kismama

2008. júl. 29. 10:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Interneten lehet letölteni nyomtatványt. Pótlapokat is kell tölteni. De ha bemész a tb-hez (ha pesti vagy a teve utcába), akkor ott kérhetsz egy eredeti nyomtatványt. Szerintem ezt jobban szeretik. Azt neked és a munkahelyednek kell kitölteni. Visszaviszed és legyen nálad személyi, lakcímbejelentő. Én szülés után indítottam ,akkor kellettek papírok a kórházból ,születési anyakönyvi kivonat, gyerek tajszáma stb. Szerintem szülés előtt vinni kell igazolást a dokitól, hogy mikor fogsz szülni, esetleg a terhes kiskönyvedet is. Azért keres rá neten is, ott is szokták írni, mi kell hozzá.Meg ha kérsz eredeti nyomtatványt, ott is megkérdezheted. Nem tudom segítettem-e.
2008. júl. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!