Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérném a segítségeteket hogy...

Kérném a segítségeteket hogy ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

1 héttel ezelőtt csináltam egy tesztet pizitiv lett majd rá két napra elment orvoshoz megvizsgált át küldött uhára ott nem láttak semmit, majd ugye vissza mentem és közölte nyugi nincs gond még nagyon kicsit. A hétvégén viszont be vérezte de görcsök nem voltak. Azóta is jön vér barnás hol sötét hol világos van hogy több van hogy kevesebb. Be mentünk a kórházba meg vizsgáltak haza küldtek ma vissza mentem vérvételre küldtek aminek az eredménye a következő:

WHO Megnevezés Eredmény / Egység Referencia tartomány

24330 béta-HCG 541,1 U/L < 5,3 Valid

Most össze vok zavarodva szombat óta abba a hitbe voltam elvetéltem erre most az orvos mondja nem tudják mi van szerintük kis terhesség várjunk két napot. Ebből az eredményből mit szűrtök le.

Mikor ki kértem a leletet már nem volt szakrendelés csak megvártam még ki jön és ugy menetközbe mondtam el neki hogy mi van rá írva akkor mondta 2 nap múlva mennyek vissza megint vérvétel megint vizsgálat meg uhá. De most ez mire utalhat ? vetélés lesz ? vagy normális ha így vérezgetek? Félek mert már teljesen össze zavarodtam. Saját magamat se értem. Bocsi ha nem ért valaki. És lehet olvastátok már ezt. De ezzel bővült.

2014. máj. 19. 16:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elmentem az orvoshoz méhen belül semmit nem láttak meg vizsgált hasin és hüvelyin is holnap reggel megyek vérvételre meg nézik emelkedett e mert akkor méhen kívül van. NAgyon félek :'(
2014. máj. 22. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Ìrj kérdező majd! Szorítok érted!
2014. máj. 23. 16:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem rég értem haza orvostól lejeb ment a hcg szint, sajnos elvetéltem. :'(
2014. máj. 23. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Rettenetesen sajnálom kedves kérdező! Nem is tudom mit írhatnék.... mélységesen együtt érzek veled!!! Borzalmas! :'(
2014. máj. 24. 21:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, el vagyok keseredve de nem tudok sajnos semmit tenni. Szerintem mikor megtudtam hogy az vagyok minden meg tettem hogy nehogy baj legyen még is elment.

Csak azért fáj a szívem hogy én most bent voltam az orvosnál és 3 nő is az abortuszt intézte és nem értem aki szeretne annak nem lehet de ilyeneknek meg igen. És ez szomorít ez. Meg ismerkedtem itt egy kedves válaszolóval és szinte ő add még reményt hogy még van esélyem. Igaz most egy ideig nem szeretnék. Azt mondják általában az első elmegy de nekem ez volt a második. És mindkettő nagyon megviselt

2014. máj. 24. 21:54
 16/18 anonim válasza:
Szia! Sajnálom ami történt! :( Nekem is volt 2 vetélésem egymás után, de harmadszorra sikerült. Szedsz esetleg E-vitamint, progeszteron pótlást nem javasolt az orvos?
2014. máj. 26. 15:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Semmit nem javaslott de most pár évre le mondok a baba projektról. Első vetélésem is 2 éve volt nem tudom magam egyről a kettőre túl tenni. Annyit mondott fél évet várjak.
2014. máj. 28. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagy Kérdező? Mi történt azóta?
2018. febr. 27. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!