Kiskunfélegyházán hol csinálnak 4D-s ultrahangot?
Szia! Gyere át Kecskemétre, ez nincs messze tőletek és itt van egy jó pár helyen! A Malomban pl. üdülési csekkel is lehet fizetni, de én a helyedben még várnék egy kicsit, mert én majdnem 20 hetesen voltam és még nagyon soványka ilyenkor a baba. Később sokkal szebb lesz, mikor már van rajta egy kis zsír! Gratula a babádhoz!
Egy 24 hetes Kecskeméti kismama.
A kórházban van 4D uh.
Be lehet jelentkezni, ha a portán a rtg-t kéred, ott adnak időpontot.
Egy szonográfus férfi csinálja. Általában a képre megy, de alapos. A 26-28. hetet szokta javasolni.
Én jövő héten megyek hozzá:-)) 16 hetes kismama
Szia!
Én már 2-szer voltam nála.
Kurai István, telefon: 70/3143014
6500 ft-ba kerül, és tényleg nagyon alaposan megnéz, megmutat mindent.
Utolsó válaszoló:
Ez a félegyházi? Ha tudnád akkor add már meg a címet is vagy csak elég telefonálni? És ő felvételt is ad vagy csak képet? Amúgy nem most akarok menni majd Januárban!
Köszi a választ mindenkinek: A Kérdező:D
Igen, de ő csinálja Kecskeméten is a malomban, csak ott 10000 ft. Ad képet is, dvd-t vinni kell, amire kiírja.
A címet nem tudom, de hívd fel, el fogja mondani hova kell menni. A félegyházi kórházban az 1. emeleten van az uh, ott van a babamozi is! :)
Bemehet apa, tesó, szomszéd, stb...
Én csak dícsérni tudom a dokit!
Sok szerencsét és boldog babavárást kívánok!
Szia!! Nagyon nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást! :) Amúgy te mikor voltál? Mennyire változhattak az árak? Szerinted 30-31 hetesen már nem lesz késő elmenni?
A kép és dvd-is benne van ebbe az árba úgye? Köszi mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!:)))
Én ebben a hónapban voltam nála. Tehát az ára nem hinném hogy változott. Vittem egy üres dvd-t, azt ne felejtsd el mert akkor nem fogja tudni mire kiírni a felvételt. Kép is benne van az árban, de a biztonság kedvéért mondjad hogy azt is szeretnél, bár szerintem ad magától is. 30-31 hetesen egyáltalán nincs még késő elmenni, sőt olyankor látszik a legszebben a baba, mert még nem túl nagy, de már kialakult mindene. Biztosan hatalmas élmény lesz!
Minden jót nektek!
Sziasztok én is itt szeretném megcsináltatni a 4D-s uh-t..de tényleg benne van a kép, és a DVD- ára a 6500ft-ba???ja és hogy ad e leírást róla?????nekem ez lenne a legfontosabb....
Egy 25hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!