Méhszáj kinyílás?
Most megnéztem, 250 mg magnézium van benne. Ebből szedek kettőt naponta. Bár a magnerotot én is hallottam, hogy jó. Megkérem a férjemet, szaladjon el érte.
Köszönöm a tanácsot. :)
Ezt a tegnapi utat leszámítva, nagyon sokat pihenek.
Meg tudtam oldani, hogy itthonról dolgozzam, így napközben is párszor lefekszem. Mindennnap egy picit eljárok sétálni - ha épp nem esik.:)
Az is a "baj" szerintem, hogy nagyon-nagyon sokára jött össze a baba, és így sokat aggódom. Pedig mindenki elmondta, ha jól megtapadt, semmi baja nem lehet.
Az orvos is megnézte, szépen fejlődik, a korának megfelelő a mérete.
Kicsit próbálj bízni a picidben. Nálunk gndok voltak, lapos petezsák, barnázás, vérzés, görcsölés...Hál istennek nem lett gond, pedig én nem tudtam sajnos pihenni, sőt szülés előtt még bicikliztem, sétáltam sokat.
Amikor kiderült a lapos petezsák,mndták,hogy ne számítsak jóra. Bíztam a lányomban, aki már a kiságyában alszik.
Próbálj pozitívabb lenni, jót teszel magadnak és a picinek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!