11 hetesen fejfájásra bevehetek egy algoflex fortét szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 16:03
1/9 anonim válasza:
Inkább Panadolt vegyél be. Nekem a dokim csak azt javasolta, én is nagyon fejfájós vagyok.
2/9 anonim válasza:
Mi van a tàjékoztatóra írva?? Ne legyün màr lusták elolvasni!!
3/9 anonim válasza:
Inkább a paracetamol hatóanyagot szokták ajánlani (Panadol, Rubophen) de az 1. trimeszterben azt sem.
Másrészt az sem használ a babának ha te fejfájástól szenvedsz.
Ettél, ittál eleget? Aludtál? Vérnyomás? Ha az evés, ivás, levegőzés, pihenés, esetleg kávé nem mulasztja el, akkor csillapítsd.
4/9 A kérdező kommentje:
Az időjárás okozhatja ! :( Köszi a válaszokat a lustázósat letojom !
2014. máj. 16. 16:10
5/9 anonim válasza:
Én meg téged hogy annyi eszed sincsen hogy elolvasd!!
6/9 gabszem válasza:
nyugodtan bevehetsz bármit amit máskor is szoktál. az előző és a mostani nőgyógyászom is ezt mondja. a betegtájékoztatóra ugyis azt irják hogy nem lehet bevenni
7/9 anonim válasza:
Azért annyit tudhatnál kedves 3-as és 5-ös válaszoló, hogy nincs olyan gyógyszer forgalomban, aminek ne lenne a tájékoztatóján, hogy terhesség alatt nem ajánlott, vagy beszélje meg az orvosával mielőtt beszedné. Ezzel védik le magukat a gyógyszert gyártó cégek, hiszen rá van írva. Nekem az orvosom csak az Algopyrint engedte. Az Algoflex azért nem jó, mert ibuprofen tartalmú, ami magzatkárosító hatású. Nekem azt mondta a dokim, hogy erre nagyon figyeljek, hogy ne legyen benne ibuprofen. A panadol valóban jó lehet, ha nincs Algopyrin, mert paracetamol tartamú, amit szintén lehet!
9/9 A kérdező kommentje:
Elolvastam balfék! Csak mindegyikre ugyanaz van írva ! Nem tudtad? ?? , mi van nem olvastad agyas ? :) csak tudod meg ne haragudj kíváncsi voltam h mit mondanak azok akik már voltak kis mamak tudod tapasztalat gyűjtés ! Kötekedni meg húzzal haza ha unatkozol !
2014. máj. 16. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!