Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35. hét után mennyit nőtt még...

35. hét után mennyit nőtt még a pocakotok? Szülés után mennyi idő múlva húzódik vissza?

Figyelt kérdés
Van még látványos növés a 35. hét után? Nem igazán tudom elképzelni, hogy működik ez a hasvisszahúzódás szülés után? Akkora pocakom van már, nem tudom elképzelni hogy ez hogy fog szülés után kinézni? Kell valamit csinálni vele? Hasszorító ér valamit? Bármi megteszi, akár erősen bekötözni is lehet a hasat? Szülés utáni hetekben mennyit fogytatok?
2014. máj. 14. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze,nem is keveset no. Szules utan eleg sok lemegy,merthogy kijon a gyerek meg a viz,placenta :) De fog maradni egy nagy plottyedt has,elso gyerek utan igen fura erzes es latvany. De az a hetek mulasaval csokken,visszabb fog feszesedni. Van ilyen hasszorito,nekem is volt de en nem hasznaltam,kenyelmetlen volt. 2 gyereket szultem,egesz szepen visszaallt a bor meg a szovetek,de a regi sosem lesz. En mindket gyerkoccel 16 kilot hiztam,nekem kellett masfel ev mire teljesen lement ez a plusz. A masodik utan 66 kiloval mentem szulni,par nap mulva megmertem bent magam,61 kg voltam.
2014. máj. 14. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Anyukám mindig azt mondja, hogy szülés után ő kért nehezéket a hasára és én is kérjek. Nem tudom, hogy létezik ilyen még? Lehet kérni?
2014. máj. 14. 18:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Én még nem hallottam róla. Sajnos ebbe a témában nem nagyon találok semmit :(.
2014. máj. 14. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alkat kérdés is.

Én 2 hónapja szűltem picit még van hasam de a régi gatyámba szűkösen de beleférek.Nem fogyózok nem vettem hasleszorítót sem szerencsés az alkatom.

2014. máj. 14. 18:33
 5/10 Mays ***** válasza:

Csaszar utan raknak homokzsakot a hasra, termeszetes szulesnel nem.

Nekem meg 3honap utan is nagy a hasam. Mikor megszultem olyan rossz volt a hasamhoz erni, mintha nem is en volnek

2014. máj. 14. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Én lassan 6 hónapja szültem. Sajnos nagyobb súlybam vagyok, mint amikor megszültem. A szoptatás alatt fogyózni nem lehet, ugyanakkor jócskán kell ennem ha azt akarom, hogy tejem legyen. Szarul érzem magam így kövéren...ha nem szoptatnék már keményen diétáznék és tornáznèk. A hasam még mindig olyan mintha terhes lennék. Más van olyan szerencsés hogy szoptatás mellett is csinos.
2014. máj. 14. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
En pont ma 12hete h szultem.hatalmas sot oriasi hasam volt.a vegere eleg durvan ki is repedt a borom.szules utan ugy ereztem magam h ott vagyok egy nagy hassal ami kiurult es lotyogott ossze vissza.bar akkor ez nem erdekelt.60kg estem teherbe 82vel mentem szulni.most 67vagyok.nem fogyozok nem tornazok(kene).szules utan egy hettel lement tiz kg.hasznaltam hasleszoritot bar n sokaig mert kenyrlmetlen volt.viszont a korhazban jol jott volna(utana vettem meg)mert akk a gyomrom fajt ment vissza a helyere.most hasznalom a biodermanak a kremjet.ettol sokkal feszesebb lett.ha nem huzom be a hasam akkor azert gazos meg.de a csikok nem mulnak.nem halvanyodnak semmit.:-(:-(:-(
2014. máj. 18. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Nő még!

Nekem annyi ment le a szüléssel, amennyi a baba, meg a méhlepény... volt, vagyis 8 kg. A többi azóta sem. A hasam sem ment vissza, pedig 11 hónapja. Szoptatok még, nem fogyózok.

Az meg egy nagy átverés, hogy a szoptatás fogyaszt! Napi 5-8x szopik még, s nem fogyok.

Az elsővel is szoptatás abbahagyása után fogytam le, mikor keményen neki àlltam fogyózni.

2014. máj. 18. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én marha rosszul jártam. 28 kilót híztam, akkora hasam volt, hogy mindenki azt hitte, hogy ikrek. Nagyon vizesedtem is. A szülés után -10 kilóval voltam kevesebb, de a hasam szinte semmit nem csökkent, vagyis valamennyit biztosan, de ugye mivel alapból nagyobb volt az átlagnál, a kórházban, ha jöttem mentem, mindenki kérdezte mikor szülök. Mindig mondtam, hogy már túl vagyunk rajta. :)

Aztán a fiam 4 hónapos volt, amikor a boltban egy vadidegen azt kérdezte, hogy még csak 4 hónapos és már jön a tesó?? Hát mit mondjak, tök kiakadtam!

Aztán visszafogytam terhesség előtti súlyomra, de a hasam hájas marad. Az nem akar lemenni. :(

Viszont a 28 kiló hízás ellenére csíkos nem lettem, csak a szülés utáni napon még több víz jött rám és attól a két combon oldala kicsit csíkos lett, de már szinte nem is látszik.

2014. máj. 18. 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az utolso 5 hetben nagyot nott a hasam. Alacsony vagyok, hasam mint egy xl meretu strandlabda, mindenki azt hitte ikreket varok a hasamon a bor iszonyatosan megnyult es szet is repedt, pedig kentem...csaszarral szultem, itt senki semmit nem rakott a hasamra ( ahol en szultem ez nem szokas ). femkapcsokkal raktak ossze, ugyhogy en sem mertem semmit rakni a hasamra. 1 kiloval voltam tobb, mint a kezdosulyom amikor kijottem. 9 honapig szoptattam. Hatalmas belem van!!!! A legszebb testreszem volt a hasam. A bor olyannyira megnyult, hogy "log". DD kosaras melltartot hordok...de mar nem latszik a hasamtol, hogy mekkora melleim vannak ( akkor el tudod kepzelni!). Iszonyatosan megvaltozott a testem. Se vekony derek, se lapos feszes has. Tobb mint 2 evig jartam tancolni...fizikailag jobban ereztem magam, de latvanyilag a regi maradtam. Mara belenyugodtam, ez van es kesz. Csak furdoruhat ne kelljen felvennem masok elott!!! Szegyenlem magam, nem eszem egeszsegtelenul, nem iszom cukros uditoket.
2014. máj. 19. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!