35. hét után mennyit nőtt még a pocakotok? Szülés után mennyi idő múlva húzódik vissza?
Szerintem ez alkat kérdés is.
Én 2 hónapja szűltem picit még van hasam de a régi gatyámba szűkösen de beleférek.Nem fogyózok nem vettem hasleszorítót sem szerencsés az alkatom.
Csaszar utan raknak homokzsakot a hasra, termeszetes szulesnel nem.
Nekem meg 3honap utan is nagy a hasam. Mikor megszultem olyan rossz volt a hasamhoz erni, mintha nem is en volnek
Nő még!
Nekem annyi ment le a szüléssel, amennyi a baba, meg a méhlepény... volt, vagyis 8 kg. A többi azóta sem. A hasam sem ment vissza, pedig 11 hónapja. Szoptatok még, nem fogyózok.
Az meg egy nagy átverés, hogy a szoptatás fogyaszt! Napi 5-8x szopik még, s nem fogyok.
Az elsővel is szoptatás abbahagyása után fogytam le, mikor keményen neki àlltam fogyózni.
Én marha rosszul jártam. 28 kilót híztam, akkora hasam volt, hogy mindenki azt hitte, hogy ikrek. Nagyon vizesedtem is. A szülés után -10 kilóval voltam kevesebb, de a hasam szinte semmit nem csökkent, vagyis valamennyit biztosan, de ugye mivel alapból nagyobb volt az átlagnál, a kórházban, ha jöttem mentem, mindenki kérdezte mikor szülök. Mindig mondtam, hogy már túl vagyunk rajta. :)
Aztán a fiam 4 hónapos volt, amikor a boltban egy vadidegen azt kérdezte, hogy még csak 4 hónapos és már jön a tesó?? Hát mit mondjak, tök kiakadtam!
Aztán visszafogytam terhesség előtti súlyomra, de a hasam hájas marad. Az nem akar lemenni. :(
Viszont a 28 kiló hízás ellenére csíkos nem lettem, csak a szülés utáni napon még több víz jött rám és attól a két combon oldala kicsit csíkos lett, de már szinte nem is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!