Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hkm vagyok és már most...

35 hkm vagyok és már most lent van a hasam. Jelezheti ez a szülés közeledtét?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ez jelzi igazán.

Vannak "népi megfigyelések", amik szerint ekkor és akkor fog szülni az ember, de a természet ennél sokkal bonyolultabb. :)

Sógornőmnek kb. a 34. héten már elég lent volt a pocakja, ő 38 hetesen szült. Nekem a 41. héten is fent volt a hasam, és így mentem szülni. Ez meg a másik véglet.

Úgyhogy bármi előfordulhat.

Egy biztos, most már a végén vagy, és ez önmagában is jelzi a szülés közeledtét.

Kitartást!

2014. máj. 12. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem 36 hetesen "szállt le" a pocako a lanyommal, mindenki minden nap kérdezte egyben vagyok-e ég, aztán a 39. héten inditani kellett, pedig a nyakdugom sem volt már meg:)
2014. máj. 12. 10:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) már minden apró jelre figyelek. Nagyon várom,hogy megszülessen a kisfiam :)
2014. máj. 12. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze a vége felé jársz, de azért pár hetet még nyugodtan maradjon bent a babád. Ez a legtürelmetlenebb időszak. :) Én 39 hetes vagyok még "fenti" pocakkal. Nagy átlagban úgy olvasgattam, hogy a leereszkedés után 1, max 2 héttel szülnek az anyukák. Ismétlem, nagy átlagban! Mindenkinél más. Kitartás! :)
2014. máj. 12. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért 35 hetesen még ne akard, hogy megszülessen! Legalább a 36 hetet célszerű neki kivárni :)
2014. máj. 12. 12:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Igaz,hogy nagyon szeretnèm már a karjaimban tartani a babámat,de természetesen èn is ùgy gondolom,hogy maradjon még bent amìg szüksèges :)
2014. máj. 12. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!