11+5hetes vagyok. Tegnap delutan ota par alkalommal vilagos barnás folyasom van. Utrigestant 6. dik hettol hasznalok. Mi lehet a gond? Ügyeleten nem nyugtattak meg. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
A dokim csak ma delutan fogad.
Magnerotot szedek napi 2ot.
Nem gorcsolok, de picit érzékenyebb a hasam.
2014. máj. 12. 07:23
11/18 A kérdező kommentje:
Érzem, hogy nem akar itt hagyni az en kis dragasagom. Mar most annyira szeretem. Pedig sok mindent nem erzek egyelore.
2014. máj. 13. 14:02
14/18 A kérdező kommentje:
Emelte az utrogestan napi 3ra. Egy het múlva mar ujra 2t kell 5 napig. Utana csak 1 et par napig es abbahagyhatom. Van egy haematomam ismet, ez okozza a panaszt. Vgyazzak, pihenjek. Szedjek magneziumot, rutascorbint, de a pihenés es utrogestan a fő.
A kis dragasagom jol van. Tegnap bukfencezett az uh-n. Odaforditotta a popsijat is 😊
Meg is nyugodtan, de most jobban vigyázok magamra. Azt mondta hogy nincs vészhelyzet, de legyek óvatos nagyon.
2014. máj. 14. 08:12
15/18 A kérdező kommentje:
Kedves, hogy gondoltál ram.
2014. máj. 14. 08:15
16/18 Mays válasza:
Orulok, hogy renben vagytok. Szep babavarast kivanok!!!
17/18 A kérdező kommentje:
Ha vki olvassa meg....
Szinte teljesen elmultak a panaszaim. Alig van vmi minimalis folt. Megnyugodtam.
Koszonom a valaszokat megeguszer
2014. máj. 16. 11:08
18/18 Mays válasza:
Orulok, hogy rendezodott a dolog. Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!