Van olyan aki időben elkezdte használni az Utrogestan-t mégis elment a babája?
Szia!
Nem ismerem a körülményeket ugyan, de ne haragudj meg a következőkért légy szíves...
Én is szedtem, és a hormon ahogy beveszed az első szemet, és a hasadban van még a baba, HATNI fog!
Sajnos nagyon sokféle vetélés létezik. Ezek közül egyetlen egyet tudunk megakadályozni, mégpedig azt, amikor hiányzik a progeszteron nevű hormon. Semmilyen más vetélést nem tudnak visszafordítani, vagy megakadályozni. Ha szeded a hormont, attól még lehet, hogy a baba génállománya sajnos hibás, és emiatt "kilökődik" a szervezetedből. Tehát ha hormon van, és mégis elmegy a baba, akkor annak más oka van... és talán "szerencsésebb" ha ilyenkor elmegy a baba, mint mikor már érzed mozogni, és el kell vetetni, mert nem maradna életben a szülést követően.
Remélem nem bántottalak meg...csak jót akarok tényleg...ha beteg volt a baba, akkor hidd el, jobb hogy így alakult.
Minden jót.
Ne aggódj, akkor mostmár biztos minden rendben van!Az elsőnél barnáztam, használtam az Utrogestant, de hiába.Sajnos...A második terhességnél szintén barnáztam, de akkor csak emelt magnézium adagot szedtem.Lám csodát, most itt alszik a pici mellettem.Úgy, ahogy az előttem író mondta, minden a genetikán múlik.Ha hibás a gén, akkor sajnos szedhet az ember bármit, vagy használ, vagy nem.Ezt a természet dönti el.
Ha elmúlt a barnázás, akkor hátra dőlhetsz!A fő, hogy megnyugodj.Sajnos az első 12 hetet én is nagyon végig izgultam, pedig felesleges volt.
Remélem hamarosan a Babák oldalon fogsz tanácsokat kérni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!