Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így lehetek terhes? (többi lent)

Így lehetek terhes? (többi lent)

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal az utóbbi héten pár alkalommal úgy, hogy nem védekeztünk, csak kivette, mielőtt elélvezett volna. 1 hete késik a menzeszem, és pisiléskor, meg még néha amúgy is olyan érzésem van, mintha az alhasamból valami ki akarna lökődni. Nem tudom pontosan megfogalmazni, csak fura, eddig még ilyen nem volt. Kérlek, segítsétek!

2014. máj. 11. 15:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Minden ismerősöm felszedett pàr kilót a fogamzàsgàtló miatt. Be is vallottàk nekem, hogy amiatt volt. Nekem plusz 4 kiló is sok lenne. Úgy nem tetszenék magamnak.
2014. máj. 12. 15:30
 22/28 anonim ***** válasza:

Viszont a védekezés elmulasztására EZ nem indok!

A terhességgel NEM 4 kiló, hanem minimum 10 fog felmenni rád.

2014. máj. 12. 15:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Mindegy, a fogamzásgátló amúgy sem játszik nálam, tuti elfelejteném bevenni. Gumival még oké lenne, de azt a barátom nem szereti.
2014. máj. 12. 15:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor lassan barátkozz meg a gyerekvállalás gondolatával!
2014. máj. 12. 15:46
 25/28 A kérdező kommentje:
De nem akarok gyereket... Lehet, hogy holnap veszek tesztet, mert még mindig nem jött meg.
2014. máj. 12. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
mégis mi a nyavajával akartok akkor védekezni?"fiatal" vagy a fogamzásgátlóhoz, finnyás a gumihoz...spirált ennyi idősen nem raknak fel...a fogamzásgátló kúp van még amit esemény előtt 10-20 perccel kell felhelyezni és mivel spermaölöket tartalmaz igy az is véd olyan 95%-ban...a gyógyszertárban vény nélkül kapható, a hüvelytabletta olcsób mint a kúp...ha ez sem jó, akkor az utolsó hozzászólókkal értek egyet, gyűjtsétek a zsebpénzt vagy az abortuszra vagy a gyerekre...
2014. máj. 13. 07:16
 27/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem kell se az abortusszal, se a gyerek kérdésével foglalkoznom, legalábbis úgy tűnik.:)
2014. máj. 13. 20:09
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem vetesd ki a méhed, a te fajtád ne szaporodjon!

Buta, primitív, felelőtlen p*csa........

2014. nov. 2. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!