A szülés tönkreteszi a szilikonos mellet?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 14:53
2/7 anonim válasza:
A szülés az nem, a szoptatàs a hormonok vàltozása igen!!!
3/7 anonim válasza:
Nem biztos. Alkat kérdése. Ha szerencsés tipus, akkor semmi problema nem lesz. Ennek ellenére nem ajánlják szoptatas elott, inkabb utana.
Elso, bunko vagy.m
4/7 anonim válasza:
Nekem a 2.gyerek után került be az implantátum, és jött egy 3. Baba.26 hónapig szoptattam és szinte semmi változás nincs.Ami van az előnyére törtènt, természetesebb formát öltött.Ha fiatal vagy és most tervezel babát akkor ajánlott szoptatás illetve gyermek vállalás után megcsináltatni.
5/7 anonim válasza:
A szülés???? Bocs, de mi köze a szülésnek a melleidhez? A kisbaba nem ott bújik ki! Nem teszi tönkre.
6/7 anonim válasza:
Én is erre gondoltam kedves előttem szoló még is le lettem pontozva pedig igaz amit írtam na de mindegy!!
7/7 anonim válasza:
Barátnőmnek nem tette tönkre sem a szülés,sem a szoptatás.Szerintem ez ugyanolyan mint sima mellnél.Ha a genetikád olyan tönkremegy,ha nem akkor nem.Tök mindegy van e szilikon vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!