July1313 kérdése:
Mennyire esélyes a toxoplazmózis, ha már többször nem jól átsült húst fogyasztottam a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
4.hónapban vagyok,többször fogyasztottam füstölt és félig nyers húst a terhesség alatt!Nemrég tudtam meg,hogy a baba akár fertőződhet is emiatt!
Mekkora esély van erre?Szólnom kéne az orvosomnak,vagy túlreagálom?
2014. máj. 9. 14:35
11/13 anonim válasza:
esetek többségében tünetmentes, de orvosom azt mondta, hogy nyirokcsomó megnagyobbodás, torokfájás influenza szerű tünete lehet, ha jól emlékszem valami ilyesmit mondott. Sokan azért végeztetik el, mert nincs tünete, észre sem veszed, hogy megfertőződtél. Szerintem ha félsz vagy aggódsz, csináltass egy vérvételt.
12/13 anonim válasza:
és még annyi, nekem azt mondták, ne végeztessem el, de én a magam megnyugtatása miatt kértem hogy szűrjék.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. máj. 11. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!