17hetes kismamik! Hogy vagytok?
Mekkora már a pocitok?
Akinek van kedve töltene fel képet?
Én 16 hetes vagyok. Rosszul létek elmúltak 10. héten, Pocakom már elég nagy (második baba)
13. hét óta érzem mozogni, 12hetes vizsgálaton,amikor az (UH-ot belenyomta jobban a pocakomba rúgott egy hatalmasat és azt is éreztem :) )
Te hogy vagy? mekkora a pocakod?
Sziasztok!
Én jól vagyok, köszönöm.
Nekem nem igazán voltak tüneteim.Második babámat várom.Már nekem is látszik a pocim.
Nagyon várom a 18hetes ultrahangot, hogy megtudjam minden rendben van e, és persze kíváncsi vagyok a babám nemére is. Remélem fogják már látni.
:)
Szia , en is 17-18 hetes vagyok. Rosszulleteim szerencsere nem voltak, mar 14 het ota erzem a mozgasat (nekem is 2.baba). Sajnos meg a nemet nem tudom, majd jovo heten kiderul remelem!
A pocim oriasi, mint az elso babammal 25-30. Heten... :( es leszakad a derekam estere. Jah es meg mindig tele van az arcom piros ragyakkal (5.hettol) pedig soha eletemben nem volt meg pattanas sem az arcomon. :)
Hát most én is tele vagyok óriási ragyákkal.
Első terhességem alatt egy darab sem volt rajtam.
És kisfiút vagy kislányt szeretnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!