Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A bőr repedezésére mi a jó...

A bőr repedezésére mi a jó gyógymód?

Figyelt kérdés

A combomon halvány csíkokat látok...gondolom ezek már a terhesség alatt kialakuló stíriák.Mivel javíthatok rajtuk?

Félek h a mellemen és a pocakomon is lesznek!

Köszi a válaszokat

2008. júl. 28. 08:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a DM-ben vettem olajat,azzal kenem mindenem,és eddig még nem láttam nyomát a csíkoknak.Lehet krémet is venni,talán valamelyik beválik neked is.Bár úgy tudom,akinek a bőre hajlamosabb a repedezésre,az hiába kenegeti magát,akkor is csíkos lehet.Remélem Te nem tartozol közéjük.23 hetes kismami
2008. júl. 28. 09:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is a Dmes olajat használtam, illetve kaptam mintákat mindenféle márkás csodakencékből. 37 hetes vagyok és eddig a hasamon, mellemen semmi nincs, a csípőmőn jelent meg egy kis területen. Sok ilyen kérdést tettek már fel ezen az oldalon és a végkövetkeztetés mindig az lett, hogy leginkább a genetikán múlik az egész. Vagy csíkos leszel vagy nem..sokan az utolsó héten csattannak szét. Úgyhogy ahogy én látom nem sok mindent tudunk ellene tenni..:-(
2008. júl. 28. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!