Terhesség alatti erős hányingert hogy lehet csillapítani?
Ugyanazt tudom mondani mint az előző hozzászóló, ha eszek azért ha nem azért hányok :)
Most vagyok 8 hetes, de az ötödik héttől ez megvan! Az első héten "csak" reggel fordult elő, de a hatodik héttől reggeltől estig kitart, sőt valamikor éjszaka is felkelek és rohanok! Próbáltam már mindent, de semmi nem jött be, max arról tudnék egy jó hosszú listát írni mi az ami 100% nem marad bent :)
Együtt érzek és én is remélem ír valaki valamit ami nekem is segít!
8. héttől hányok :S
Néha az segít, ha felkelés után egyből megeszek egy kocka csokit, néha jégkrém. Mindig más :S
38 hkm
Mindenkinek más jön be.
Nekem a narancs vált be. Ha jött az inger, akkor megettem 1-2 narancsot és elmúlt egy pár órára.
Sokan javasolják a Salvus vizet, amit a gyógyszertárban lehet beszerezni. Ha nem is múlik el tőle, de legalább csillapítja.
Egy ismerősöm pedig orvosi javaslatra az éjjeli szekrényre tett egy csomag háztartási kekszet és addig nem is ülhetett fel, amíg egy pár szem kekszet meg nem evett, így jobb lett és nem kezdte taccsolással a hetet.
Valamelyik nap pedig rábukkantam a gyógyszertárban egy kis kártyára, amin különböző várandósság alatti problémákra homeopátiás bogyókat javasol. Leírom neked, hátha segít:
Émelygés, hányás éhgyomorra vagy ételszagra: Sepia 9 CH
állandó alacsony vérnyomással: Ipecacuanha 9 CH
szédüléssel, ásítással, szagokra: Cocculus 9CH
hideg verítékkel, friss levegőre javul: Tabacum 9 CH
evés után: Nux vomica 9 CH
Gyorssegély: Cocculine+Sepia 9 CH
Azonosítsd be, hogy nálad milyen tünetek vannak és ezeket nyugodtan szedheted, mert homeopátiás.
Sajnos sógornőmnél semmi nem vált be és végig hányta a 9 hónapot...:( Borzasztó volt. Reméljük nálad valami használ és hamar túl leszel ezen!!! Kitartást!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!