Nagyon rosszul vagyok az édestől, semmilyen cukortartalmú
ételt/italt nem tudok megenni/meginni. Mit tegyek? (12 hkm)
Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok, nagyon hányingeres-hányós volt ezidáig a terhesség, és még mindig javában tart. Pár dologtól undorodom, de az édeset semmilyen formában nem tudom elviselni, még teába sem tehetek cukrot, sőt még gyümölcsöt sem tudok enni emiatt. Ami nagyon furcsa, hogy ennek ellenére nagyon kívánom az édességet, krémes sütiket...
Volt valaki hasonló helyzetben?
2014. máj. 4. 11:17
1/6 anonim válasza:
Cukrod hogy áll?
2014. máj. 4. 11:31
2/6 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi probléma amikor a kisfiamat vártam kb. 36 hetes lehettem amikor végre tudtam enni egy kocka csokit meg is lett az eredménye mert összesen 10 kg-ot híztam szülés után 4 kg maradt rajtam. Hidd el jobb ez mint aki tudja enni és fölkap 30 kg-ot..
2014. máj. 4. 11:33
3/6 A kérdező kommentje:
A vércukrom rendben van. A kamrában levő viszont nem fogy.:)
Sosem zabáltam túlságosan sok édességet, elhízásra sem vagyok hajlamos, de azért szeretem az édességet - meg most még kívánom is.
Első terhességemnél is ez volt, de nem ilyen mértékben. Akkor legalább tudtam gyümölcst enni.
2014. máj. 4. 11:45
4/6 anonim válasza:
Jól van ez így, ne egyél, legalább a baba nem szokja meg, mert egyébként megszokja azt az ízt, amit most eszel, az enyém pld imádja a fokhagymát, tormát, mert én is azt ettem.
2014. máj. 4. 12:03
5/6 anonim válasza:
Ugyanígy voltam / vagyok én is. A 24 hetes vércukor vizsgálatom épphogy jó lett, az éhgyomri alacsonyabb volt picit a normálnál a terhelés utáni pont határéték...mondták egyek édeset...én meg mondom, hogy nem nagyon megy...egyedül az étcsoki de minél keserűbb, annál jobb. Már a tejbegrízt, rizst, pudingot is alig alig cukorral készítem...szegény férjem mindig cukroz magának:-)annyi, hogy sokat szédülök, mert a vérnyomásom is alacsony. De nem tudok mit tenni!Babaám szépen fejlődik! 27 hkm
2014. máj. 4. 14:48
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, s a bátorítást. Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel.
Utolsó, neked is kitartást kívánok, és boldog babavárást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!