Mikor derül ki a szülés dátuma? Hanyadik hónapban derül ki a baba neme?
Figyelt kérdés
Csupán ennyi. 5. 6. hétnél tartunk (a párom) de érdekelnek ezek az apróságok is :)2014. máj. 4. 09:05
11/15 anonim válasza:
Oké, de akkor ezek szerint akár két-három héttel is később születhet végül az a baba, mint ahogy a nőgyógyász a menzesz alapján saccolta, nem? ;)
12/15 anonim válasza:
Nem. A terhesség hivatalosan 40 hét. Ez a várható szülés dátuma. ezt pedig a menzesz alapján számolják ki. a terhesség 1. és 2. hetében gyakorlatilag még nincs is terhesség, ha középidőben fogant a baba, akkor a terhesség tulajdonképpen a 3. héten kezdődik. de a terhességet úgz számolják, hogy a menzi és a megtermékenyülés közötti időt is számolják.
Perzse megtörténik, hogy a baba nem a 40. héten születik, hanem egy héttel később vagy előbb.
13/15 anonim válasza:
és a 41. héten általában meginditják a szülést, szóval nincs olyan, hogy a kiirt dátum után még 3 hétig bent hagyják.
14/15 anonim válasza:
41. héten nem mindig indítanak. Én papíron a 42. héten szültem (menstruáció alapján), számított kora 7 nappal volt fiatalabb a terhességnek. Így a számított 40+3 napon szültem. De, korrigálnak, figyelembe veszi (a normális orvos) a nem középidős fogantatást. Nálunk teljesen egyértelmű volt a napja, így utána tudtunk számolni az orvossal + az uh is azt igazolta. (6.)
15/15 anonim válasza:
Én október 20-ára várom a babámat.Utolsó menszesztől számolnak vissza 3 hónapot( nekem jan 11 volt, tehát +9 nap)Áprilisig nagyon rosszul voltam, nem tudtam enni semmit csak gyümölcsöt, undorodtam, még most is minden ennivalótól. Banán, alma, eper,szőlő korlátlanul, ja és persze a csoki!!! "2 fiú után éreztem,hogy lány, na meg persze reménykedtem. A tüneteim alapján gondoltam,hogy kislány. 12 heti uh-on még nem láttak semmit a lába között. 20.héten két uh-is megerősítette,hogy kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!