Másnak is ennyire pörög ma a magzat?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, egész nap fel van pörögve... Kinyomja magát, random végtagok jelennek meg a hasfalamon. Eddig is aktív volt, de most túltesz magán.
Front lenne, vagy csak neki van ilyen napja?
2014. máj. 3. 20:40
1/7 anonim válasza:
37 hetes 3 napos vagyok hát nekem éjszaka pörgött annyira ,hogy aludni se tudtam. Most nyugis csak keményedek egész nap meg feszíti magát.Illetve már 2 szer aludtam délután olyan fáradt vagyok valamiért.
2/7 A kérdező kommentje:
Ő is feszít, de már fájdalmasan. A hasam olyan, mint egy 3D-ben animált domborzati térkép.
2014. máj. 3. 20:47
4/7 anonim válasza:
Jajjj,de jó Nektek...nekem alig mocorog..tompán érzem csak...bár pörögne..!
5/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon furi ma. 37+3 hetes vagyok. Ma érzem először konkrétan a "súlyát". Mintha magamra csatoltam volna egy pár kilós övet. Az előbb pont mondtam az apukának, hogy jó lenne egy fél órára "lezipzározni" magamról a pocakot. :) Tuti érzik ezt az időjárást. Nekem amúgy is az volt az érzésem, hogy nem húzzuk ki a 40. hétig.
6/7 anonim válasza:
Hú, az én Pocaklakóm is nagyon be van indulva. Keze-lába jár egész nap. Szerintem a frontot érzik ők is.
25 hkm
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Nekem az éjszaka is "katasztrófa" volt. Hajnali 3-ig pörgött a törpe a hasamban. Kénytelen voltam felkelni, mert hanyatt fekve nyomott, mindkét oldalon pedig össze-vissza rugdosott... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!