Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiderült, hogy kislányunk...

Kiderült, hogy kislányunk lesz! A névválasztáson gondolkodunk, de még nem tudunk dönteni. Ezek tetszenek: Adrienn, Blanka, Boglárka, Dalma, Fanni, Flóra, Kincső, Lili Nektek melyik jön be?

Figyelt kérdés

2014. máj. 2. 11:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj az, ha egy nevet nem lehet becézni? Mi direkt olyat választottunk a férjemmel, hogy ne lehessen agyon becézni. Nekem is olyan nevem van. Én a falra mászok, ha néha hallom milyen beceneveket adnak egy gyereknek.

Nekem is az a véleményem, hogy a Flóra nagyon szép és nem olyan elcsépelt. Kincső és Lili, önmagában is olyan szép, hogy nem szorul becézésre és nem is baj, hogy nem lehet. Pl Anna Csak így szép, nem kell becézgetni!

2014. máj. 2. 12:23
 12/30 Andi80018 ***** válasza:
35%
Szerintem meg az szimpla, ha nem lehet becézni egy nevet, de mindenkinek más jön be.
2014. máj. 2. 12:27
 13/30 anonim ***** válasza:
33%
Nekem a Blanka és a Flóra. Az én lányom Blanka, és ha a második is lány lesz, Flóra lesz.
2014. máj. 2. 12:38
 14/30 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem tedd össze a családnévvel is, hogy együtt hogy hangzanak, illetve bizonyosodj meg róla, hogy nincs-e valakinek ilyen neve, akit kevésbé kedvelsz :)

Ezek közül leginkább nekem a Boglárka és a Lili tetszik leginkább.

2014. máj. 2. 13:00
 15/30 anonim ***** válasza:
33%

Boglárka

Fanni és Lili nekem túl gyerekesek

Adrienn és Blanka rossz élményeket, embereket idéz fel.

Dalma és Kincső tetszik, de nem annyira, hogy adnám a kislányomnak.

Flóra engem a világból is kiüldöz. Férjem akarta a 2. kislányunknak, de nekem egyáltalán nem tetszik.

Boglárkát választanám. De ez a Ti döntésetek legyen, ne a mi véleményünk szerint adj a kislányodnak nevet.

2014. máj. 2. 13:08
 16/30 anonim ***** válasza:
33%

Dalma, Boglárka tetszik, ha nem is a kedvenceim

A Fannit nagyon nem bírom, Lili tetszik, mint kutyanév :) a többi szâmomra semleges, de teljesen viselhetõ, normális nevek

ez csak is az én véleményem :)

2014. máj. 2. 13:18
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A vezetékneve Sz betűvel kezdődne, gyakorlatilag mindegyik illik hozzá.

Boglárka, Flóra, Fanni, Kincső a befutó.

Ebből talán már könnyebb lesz :)

2014. máj. 2. 14:04
 18/30 anonim ***** válasza:
Dalma és Kincső :)
2014. máj. 2. 14:17
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Blanka vagy Flóra.

Andrienn és a Boglárka is szép.

Dalma és Fanni valahogy nem.

Kincső és Lili rengeteg van felénk, ezért nem.

2014. máj. 2. 14:19
 20/30 anonim ***** válasza:
Nekünk a nagyobbik Linda. Ha most a 2. kislány lett volna(legalábbis csak nem változik már meg így as végén a kuki :D ), akkor Fanni lett volna, nagyon tetszik, a Lili is szép, de már nagyon sok van belőle, a többi nem tetszene.
2014. máj. 2. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!