Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9hetes kismama vagyok. Fejfájá...

9hetes kismama vagyok. Fejfájás ellen tudok ilyenkor valamit szedni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem paracetamolt engedett az orvosom. De legjobban a Migrastick vált be. Az csak illoolaj, nincs mellékhatása es nálam gyorsan es hosszan hatott.
2014. máj. 2. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Panadol
2014. máj. 2. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg lepihenni és sokat inni,ha nem jobb,akkor egy fél panadol
2014. máj. 2. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Lefekszel, vizes ruha a homlokra és bedörzsölöd a halántékodat vagy/és hátul a tarkódat kínai olajjal. Ha nem múlik, akkor nekem egy fél szem Algopyrin segít és az orvosom és a védőnőm is csak azt engedi, csak nem szabad rendszeresen szedni. 2-3 naponta egy fél vagy egy szemtől nem lesz baj, rosszabb a babának, ha nagyon szenvedsz. Sajnos tudom, mert migrénes vagyok és nálam már voltak nagyon elfajult rohamok. Kitartást!
2014. máj. 2. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Mexalen. Terhesen írta fel nekem a doki, mert több napon keresztül nagon fájt a fejem. Nagyon hatékony, gyorsan megszünteti a fejfájást. Annyira bevált, hogy a szülés után is ennél maradtunk a férjemmel. Csak párszáz forint recept nélkül is.
2014. máj. 2. 10:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2014. máj. 4. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!