Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hét 2 napos volt az első...

A Dorina kérdése:

16 hét 2 napos volt az első hogy megmozdult a babám.5 napig sokat mozgott és most meg mint akit elvágtak nem mozdul meg és ma vagyok 17hét2napos. Mit tegyek hogy mozogjon, és újra érezzem hogy minden rendben van vele?

Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 23:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9. válaszolónak köszönöm is gratulálok neki :)

És persze a többi válaszolónak is köszönöm még egyszer :)

2014. máj. 2. 10:21
 12/13 Ditta323 ***** válasza:

Szia. Nem feltétlen jelent problémát, ha nem érzed a mozgást.

Amúgy én is éreztem 16-17. hét közt azt egy ideig nem azt megint. Sőt van aki a 20. hétig semmit nem érez és az is teljesen normális.

21hkm

2014. máj. 2. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! En most vagyok a 18. hetben ikrekkel. Csak akkor ereztem oket mozogni a 16. het kornyeken, amikor hason probaltam aludni. Akkor tiltakoztak :) Egyebkent nem erzem oket sokszor napokig, de ez nem jelent bajt, mert az UH-n meg minden rendben van. 16 hetes baba meg nagyon pici, ugyh hiaba mozog, nem mindig erzed. Az en babaim az UH-n pl nagyon aktivak, en megsem erzem oket meg. Szoval csak turelem :)
2014. máj. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!