Bajt jelenthet? Meg vagyok ijedve! Tegnap délután óta nem érzem a babát mocorogni. Igaz, csak fekve érzem még, de este, se reggel nem ficánkolt.19 hetes vagyok, kb. két hete érzem még csak, és nem intenzíven.
Próbálj enni,inni,hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt,az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed,akkor szerintem nem vészes a helyzet,de ha aggódsz,hívd fel a dokidat,vagy menj be a kórházba ügyeletre.
Kérj ultrahangot,hogy megbizonyosodj róla,hogy NINCS GOND!!!!!!!!!!!!!
Én a 16. héttől MINDEN NAP éreztem, aztán 17+6 napön semmi, 18+1-en semmi, kivéve végre az éjszakát, amikor kimentem pisilni, után alaig tudtam visszaaludni, mert vagy 20 percig bejelentkezett vagy 2-3 percenként...
Ne parázz, rengeteg helye van még, ne az tegye ki a napodat, hogy ezt figyeled! Nekem az jött be, ha nem figyelek oda, és akkor, ha 24 óra múlva is, de jön egy kis belső simítás... :)
Hidd el, nincs értelme ezen aggódni 19 hetesen!
Jah, nekem se a csoki, se a kóla, se a zene nem jött be! Akkor érzem, amikor az ő ÉS én pozíciónk ÉS az ő mozdulata totál megfelelő...
Boldog Karácsonyt!
18 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!