Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelenthet? Meg vagyok...

Bajt jelenthet? Meg vagyok ijedve! Tegnap délután óta nem érzem a babát mocorogni. Igaz, csak fekve érzem még, de este, se reggel nem ficánkolt.19 hetes vagyok, kb. két hete érzem még csak, és nem intenzíven.

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbálj enni,inni,hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt,az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed,akkor szerintem nem vészes a helyzet,de ha aggódsz,hívd fel a dokidat,vagy menj be a kórházba ügyeletre.

Kérj ultrahangot,hogy megbizonyosodj róla,hogy NINCS GOND!!!!!!!!!!!!!

2009. dec. 25. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
ne aggódj, várd meg az estét, ált. akkor aktívabbak..lehet h ebben a melegfrontos időben sokat szundikál..nekem is volt olyan h több mint egy napig nem éreztem. ...de ha megnyugtat holnap hívd fel a dokidat, v a védőnénidet
2009. dec. 25. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 19 hetes vagyok,nem érzem mindig.Lehet tényleg a front hat rá ,és szundikál,de lehet máshogy fordul,és azért nem érezni.Nekem is csak mocorog,néha rúg eggyett kettőt,de van hogy napokig nincs rúgás csak mocorgás.Én szoktam olyat csinálni,a férjem haragszik is érte, hogy picikét rázogatom a hasam,persze csak gyengéden.Általában utánna mocorog a kicsim,lehet nem szereti,de megnyugszom hogy érzem.
2009. dec. 25. 15:27
 4/7 A kérdező kommentje:
:) Én hangos zenét hallgattatok vele, a rázás nem segít. Elég nagy a pocim, mármint van rajta zsírréteg, így a mocorgást nem is érzem. :( Egyáltalán. Csak egy-egy rúgást. Tegnap pl. nagyon aktív volt, ma meg talán megrúgott, de lehet már csak beképzeltem, hogy lenyugodjak.
2009. dec. 25. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Utólsó vagyok,nincs ott semmi baj,az enyém is most jelentkezett be:-)))Ezt a hangos zenét majd kipróbálom én is,hátha bejön:-))
2009. dec. 25. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a 16. héttől MINDEN NAP éreztem, aztán 17+6 napön semmi, 18+1-en semmi, kivéve végre az éjszakát, amikor kimentem pisilni, után alaig tudtam visszaaludni, mert vagy 20 percig bejelentkezett vagy 2-3 percenként...

Ne parázz, rengeteg helye van még, ne az tegye ki a napodat, hogy ezt figyeled! Nekem az jött be, ha nem figyelek oda, és akkor, ha 24 óra múlva is, de jön egy kis belső simítás... :)

Hidd el, nincs értelme ezen aggódni 19 hetesen!

Jah, nekem se a csoki, se a kóla, se a zene nem jött be! Akkor érzem, amikor az ő ÉS én pozíciónk ÉS az ő mozdulata totál megfelelő...

Boldog Karácsonyt!

18 hetes km

2009. dec. 25. 18:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Délutánra elég aktív lett, kíváncsi vagyok, este művel-e valamit. Úgy hallottam, hogy amikor elkezd mocorogni, onnantól kezdve napról napra erősebb és mindig érezni kell.
2009. dec. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!