Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az aktus után 2 héttel korai...

Az aktus után 2 héttel korai a teszt?

Figyelt kérdés
Megcsináltam de negatív lett :( VÁárjak még vagy esélytelen?
2014. máj. 1. 08:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Mêg esêlyes. Mikorra nem várod?
2014. máj. 1. 09:02
 2/8 A kérdező kommentje:
20-a körül.. de többször is együtt voltunk... Mikor csináljam ujra a teszetet?
2014. máj. 1. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha pont az együttlét napján volt a peteérésed akkor talán nem korai. De ha nem akarsz fölöslegesen stesszes napokat magadnak azért mert "ez most halvány pozitív vagy negatív, vagy akkor most azért negatív mert túl korán teszteltem", akkor a nemvárt napján tesztelj csak.
2014. máj. 1. 09:12
 4/8 A kérdező kommentje:
jó rendben köszönöm szépen :) remélem összejön :))
2014. máj. 1. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:

20-án kellene megjönnie, vagy múlt hónap 20-án volt az aktus? Ha még 20-án kellene csak megjönnie, akkor mégis milyen hosszúak a ciklusaid? Mert akkor még vagy az előző vérzésed előtt kellett annak a bizonyos aktusnak lennie, vagy nagyon hosszú ciklusaid vannak, aminél meg nyilván baromi korai volt tesztelni!

Vagy ha 20-a a múlt havi aktus, akkor pedig ott még nem telt el 2 hét.

Tehát ezt itt elég zavaros, amit leírtál.

Amúgy 2 hét aktus utáni tesztelés korai. Pláne, ha kevésbé érzékeny tesztet használsz.

Ugyanis a beágyazódás kb. a 10. nap környékén van és csak utána kezd el termelődni a HCG nevű hormon, amit a teszt kimutat.

Tehát akkor tesztelj, amikor késik a vérzésed! Előbb felesleges! Már csak azért is, mert ha még később is együtt voltatok, akkor később is eshetsz teherbe, amit meg teszt főleg nem mutat.

2014. máj. 1. 09:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :) 17.-én voltam együtt a párommal 21.-én megjött

(de nem olyan volt min amilyen szokott lenni kevesebb volt és barnásabb színű és kb 3 napig tartott)

22.-én és 25.-én szintén együtt voltunk védekezés nélkül.

és úgy akkor olyan 20.-a körül kell megjönnie azért kérdeztem hogy korai-e még vagy egyáltalán van e rá esély???

2014. máj. 1. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy terhes leszel. Majd ha késik, akkor csinálj tesztet. e még pé-d sem volt.
2014. máj. 1. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben köszike de akkor a hasszurkálás a görcsölés mintha megjönne érzés miért lehet? az első aktus után már eltelt a 2 hét
2014. máj. 1. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!