Az aktus után 2 héttel korai a teszt?
20-án kellene megjönnie, vagy múlt hónap 20-án volt az aktus? Ha még 20-án kellene csak megjönnie, akkor mégis milyen hosszúak a ciklusaid? Mert akkor még vagy az előző vérzésed előtt kellett annak a bizonyos aktusnak lennie, vagy nagyon hosszú ciklusaid vannak, aminél meg nyilván baromi korai volt tesztelni!
Vagy ha 20-a a múlt havi aktus, akkor pedig ott még nem telt el 2 hét.
Tehát ezt itt elég zavaros, amit leírtál.
Amúgy 2 hét aktus utáni tesztelés korai. Pláne, ha kevésbé érzékeny tesztet használsz.
Ugyanis a beágyazódás kb. a 10. nap környékén van és csak utána kezd el termelődni a HCG nevű hormon, amit a teszt kimutat.
Tehát akkor tesztelj, amikor késik a vérzésed! Előbb felesleges! Már csak azért is, mert ha még később is együtt voltatok, akkor később is eshetsz teherbe, amit meg teszt főleg nem mutat.
Köszönöm a választ :) 17.-én voltam együtt a párommal 21.-én megjött
(de nem olyan volt min amilyen szokott lenni kevesebb volt és barnásabb színű és kb 3 napig tartott)
22.-én és 25.-én szintén együtt voltunk védekezés nélkül.
és úgy akkor olyan 20.-a körül kell megjönnie azért kérdeztem hogy korai-e még vagy egyáltalán van e rá esély???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!