Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismami vagyok....

26 hetes kismami vagyok. Tegnep óta megy a hasam. Mit tegyek, vehetek be gyógystert? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A Normaflor-t nyugodtan 2x1-et és széntablettát.Kicsit diétázz pl.keksz,tea,víz,ha a vízbe teszel kicsi sót és cukrot az nem árt.Ha 3 napnál tovább tart menj orvoshoz.
2008. júl. 27. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Cukrot csak az ihatóság kedvéért, mert egyébként fokozza a hasmenést. Igyál sokat kb 2,5 -3 l-t. Lehet bármi ami jól esik. Ha kívánod egyél sós dolgokat stb...

Holnap pedig lásson doki.

2008. júl. 27. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A kakaó, étcsoki is nagyon jó hasfogó. Nekem a vastól, amit a doki pluszban szedetett velem (Vas+C pezsgőtabletta) lett szorulásom.
2008. júl. 27. 18:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Főztem sós lében krumplit.

Lehet beválik, mert mérséklődött.

Boldog babavárást mindenkinek!

2008. júl. 27. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem hónapokig volt hasmenésem, még mindig jobb, mintha szorulás lenne szerintem.

Az az egy nap nem számít, majd elmúlik.

2008. júl. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!