Jelenthetnek ezek a tunetek valamit ha eddig egyaltalan nem volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A 32. hetben vagyok es eddig egyaltalan nem voltak ilyen tuneteim. 2 napja csak a jobb oldalamon helyezkedik el a baba, eddig a balon volt, mensi szeru gorcsok vannak minden reggel kb 10 mp-ig, nagyon rosszul alszom neha olyan furcsan rug a babam meg faj is, nincs etvagyam, amig fekszem ehes vagyok de amint felkelek mar nem. Olyan furcsa erzesem van... kevesebbet is mozog de gondolom az a hely hianya miatt van. Remelem nincs baj!! Szerintetek?? Volt aki igy jart?? Elore is koszi. Elso baba es nincs tapasztalatom.2014. ápr. 29. 13:48
1/4 anonim válasza:
Ez mind természetes, semmi gond nincs abban amit érzel. A reggeli görcsöket nem árt a dokinak mondani, de ha a magnéziumot szeded akkor nincs valószínűleg baj belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen szedek 3x2 mert sokat kemenyedik a hasam! Koszi a gyors valaszt.
2014. ápr. 29. 13:57
3/4 A kérdező kommentje:
Masoktol is varom a valaszokat!!
2014. ápr. 29. 15:19
4/4 anonim válasza:
Én is 32. hétben vagyok nekem már nem rugdos inkább csak helyezkedik. A mozgásokat elég későn olyan 24 hét körül kezdtem el úgy rendesen érezni és már alább is hagyott inkább csak fészkelődik meg nyújtózkodik odabent. Ezek olyan fura de sokkal jobb érzések mintha rugdosna. Nekem a pisilés ami mostanság kiakaszt hogy állandóan a wcre járok. Amúgy mindig máshol érzem a mozgását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!