Dr Német Levente szombathelyi nőgyógyász mennyiért vállal szülést?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 15:53
1/7 anonim válasza:
Szombathelyen nincs fogadott orvos, tehát ha adni akarsz neki, akkor amennyit te gondolsz. Programozott császárral tudod csak "kifogni", hogy ő legyen például. Látom régebbi a kérdés, azóta meglett a babó? Mi újság?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,meglett.Kiírt napon(júni 24-én)(programozottan) császározott a Levente,de az anyagiakat még nem rendeztük le nála.Jövő héten megyek majd hozzá magánba és nagyon kiváncsi vagyok kér e valamit és ha igen,akkor mennyit.
2014. aug. 7. 09:55
3/7 anonim válasza:
Na,gratulálok! :-D Ha itt nem akarod,légyszi priviben írd meg,hogy mi volt. Babás vagyok, a szemem miatt (-6os) valószínű lesz a császár. Igy kíváncsi vagyok,hogy hogyan zajlik.úgymond mik a tarifák. :-D
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!Te is a Leventéhez jársz?
2014. aug. 11. 16:07
5/7 anonim válasza:
Hát most megyek majd augusztus végén hozzá először. Eddig másnál voltam, de őt ajánlották, hogy emberileg nagyon normális. Barátnőm csak dícsérni tudta.
6/7 A kérdező kommentje:
Igaza van a barátnődnek,mert tényleg nagyon rendes! :) én is csak ajánlani tudom.tényleg mindenben segít meg oda teszi magát mindenben.én nem bántam meg hogy átjöttem hozzá. :)
2014. aug. 13. 14:32
7/7 A kérdező kommentje:
Ha bármi kérdésed van szivesen válaszolok :)
2014. aug. 13. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!