Normális, ha 37 hetesen ingadozik a hangulatom?
Figyelt kérdés
Hol alig várom már, hogy megszülessen a lányom és fel vagyok dobva, hol pedig teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz ha megszületik és hogy fog hiányozni a nagy hasam és véget ér az "aranyélet"
Hozzáteszem, hogy nagyon akartuk a babát, még most is nagyon akarjuk, és nem is vagyok már annyira fiatal(30). A párom nem érti a parázós időszakomban, hogy miért és mitől tartok, ő már nagyon várja, hogy láthassa a lányát.
2008. júl. 26. 20:36
1/1 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, ez teljesen természetes. Életed legfontosabb eseménye előtt állsz, és gondolom tele vagy kérdéssel, kétellyel. Meg fog változni az egész életed, biztos, hogy nagyon sok szép és jó vár rád, de rengeteg aggódalom, felelősség is. Én is ezt érzem. Nagyon várom a babát, de ugyanakkor nagyon meg vagyok ijedve, és néha sürgetném az időt, néha meg leállítanám, hiszen olyan jó most 22 hetesen. Érzem a babát, szépen növekszik a pocakom, mindenki kedves, udvarias velem, és még van időm magammal foglalkozni. Moziba menni, vásárolgatni, stb. Hidd el, ha meg lesz a babád többé egy ici-pici kétely nem lesz benned. További szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!