Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes vagyok, sokat (napi...

6 hetes vagyok, sokat (napi 14-16 órát) dolgozom. Ti hogy vagytok ezzel, mikor vettetek vissza és mennyire?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Heti 5 nap dolgozol ennyit? Én végig dolgoztam a terhességem, de napi 8-12 órát, attól függ mennyi munka volt a munkahelyemen, és irodai munkát végeztem, így nem volt olyan megterhelő. A tempón nem változtattam a nem terhes állapothoz képest. Nem mondom, hogy egy terhes anyukának csak feküdni kell, de ha heti 5 nap dolgozol ennyit, ez nem tesz jót a szervezetednek, én a helyedben visszavennék.
2014. ápr. 24. 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos heti 5 nap (minimum) és jó sok stressz - kommunikációs vezető vagyok. A legnagyobb gond azt hiszem nem is ez, hanem hogy hétvégén sem tudom kikapcsolni az agyam:(
2014. ápr. 24. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt mindenki maga érzi. Én 23 hetes vagyok és még a hónap végéig pénztárban dolgozok. Sokan csodálkoztak, hogy miért nem mentem még el táppénzre, hiszen ugye itt emelgetni kell, a munkarendem se mondható rendszerezettnek (egyszer korán reggel, máskor késő este dolgozok) de csak pár hete kezdtem érezni, hogy na, akkor most elég:) A 14-16 óra nagyon sok, pláne ha stresszes is a munkád, az ösztöneid és a tested úgyis figyelmeztetnek, mikor elég. Szerintem csökkentsd le 8 órára a munkaidődet, és folytasd, ameddig úgy érzed hogy nem árt:)
2014. ápr. 24. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Heti 5 napot, 3 műszakban dolgoztam a 28. Hétig. Utána már csak délutános műszakban jártam be. A 35. Héten mentem el szabadságra. Már úgy rugtak ki az ajtón :) a lányom időre született. Ha egészséges a terhesség, akkor elvisel sok mindent.
2014. ápr. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!