Eddig szedtem a magneb6-ot, de egy hete elfogyott, nincs pénzem új adagra, így nem szedem, de egyáltalán nem keményedek csak ritkán. Kezdjem majd újra szedni?
Szia!Szerintem nem muszály már venned.Ha tényleg nem érzed,hogy keményednél.Különben 35hétig lehet szedni azt hiszem.
Boldog babavárást!
Annyit tudok elképzelni, hogy nem olyan mértékben szívódik fel, vagy B6-tal könnyebb. De nem hiszem, hogy teljesen felesleges lenne magnéziumot szedni önmagában, különben akkor nem is lenne úgy forgalomban.
Én régen sportoltam és akkor amiatt kellett szednem magnéziumot, csak simán pezsgőtabletta formában ajánlotta az orvos, szó sem volt arról, hogy B6-ot is szednem kell hozzá.
Egyébként mikor mondta az orvosod, hogy szedned kellene?
Ha mostanában, akkor inkább folytasd, vagy kérdezz rá ismét. 32 hetesen még nagyon fiatal a terhesség, az orvos tudja, hogy mire van szükséged.
Az előző vagyok. Sima pharmavit-es magnézium pezsgőtablettánk van itthon. A leírásban ott van, hogy terhesség és szoptatás idején alkalmazható a megnövekedett magnézium igény pótlására, kicsit lentebb pedig szerepel ugyanez ismét, illetve, hogy izomgörcsökre is jó. Mondjuk ezzel újat nem mondtak, mert én is izomgörcsre szedtem, illetve amiatt, mert edzéseken nagyon sok mindent kihajtottam a szervezetemből.
Ez 20 darabos kiszerelés, napi egy szerintem elég (én sem ittam anno többet, igaz, nem terhes voltam, csak napi négy órát edzettem, de az sem kis dolog a szervezetnek) és 500 forinttól nem hiszem, hogy sokkal többe kerülne. De lehet, hogy patikában mást is tudnak ajánlani.
Szia!
A Béres magnézium B6-al sokkal olcsóbb mint a MagneB6,és abból csak 1 szemet javasolnak naponta.
Terhesen is csak 2 szemet javasolt belőle a dokim,amíg a MagneB6-ból napi 3x2 szemet.
Egyébként azonkívül,hogy sokkal olcsóbb,nekem hatásosabb is volt.
Sajnálom,hogy ilyen rosszul álltok anyagilag,a babának azért be tudtál vásárolni?
Boldog babavárást,üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!