Lehetséges ez? Nem túl korai még?
Figyelt kérdés
11+6 hetes kismama vagyok. lehetséges hogy látszódik már a pocim? a párom, anyukám, anyósomék stb...szerintük már látszódik. de én arra gondoltam, hogy csak puffadás még.2014. ápr. 22. 12:36
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon hamar látszódott és nem puffadtam. Más lett az alakja. Kilóra fogytam, de a nadrág szorított.
3/7 A kérdező kommentje:
a nadrágjaim rám is kicsik már. talán 2-3 jön rám már csak.
2014. ápr. 22. 12:48
4/7 anonim válasza:
Rajtam is látszódott, és nem puffadtam, szóval igen, lehetséges.:)
5/7 A kérdező kommentje:
azt hittem még korai, hogy látszódjon :) köszi a választ :)
2014. ápr. 22. 12:56
6/7 anonim válasza:
:) Az ott akkor sem a baba...a méh felső része még épp csak a szeméremcsont felett van...Vagy placebo vagy puffadás vagy szimplán nekiálltatok enni :) Sorry! Ja és a puffadás nem jár feltétlen gázosodással...
7/7 anonim válasza:
9+4hetes kismama vagyok. Nekem is van olyan nadrágom, ami nem jo. Illetve amik kényelmetlenek. Ovemet is mashova kapcsolom be. Súlyom ugyanannyi. Szellenteni nem kell semmivel se tobbet. Es nem megy le a hasam reggelre. Egyelore csak a párom es anyukám vette eszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!