Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így kizárt a terhesség, ugye?

Így kizárt a terhesség, ugye?

Figyelt kérdés

Egy missed ab-on vagyok túl, 2 hónapja volt. Az orvosom azt mondta, az első mensi után nyugodtan próbálkozhatunk, az április 11-én jött meg, előtte háromszor voltunk együtt, mindhárom alkalommal használtunk gumit. Elvileg egyik gumi se szakadt el.

Most a menzesz után buliztunk egy utolsót szombaton, ahol ittam is, de nem veszélyesen sokat, korábban volt már ennél több is. Másnap iszonyú rosszul voltam, egész nap hánytam, de olyan lendülettel, hogy ijesztő volt. Pár óra múlva elmúlt, mintha elvágták volna, de ma észrevettem azt is, hogy nagyon érzékeny, "bőgős" vagyok. Létezhet olyan, hogy mégis terhes legyek, annak ellenére, hogy használtunk óvszert és meg is jött? Ez nekem annyira lehetetlennek tűnik. Hozzátenném, hogy én nemhogy nem hánytam még másnaposan, hanem semmi bajom nem volt soha. Védekezés nélkül egyszer voltunk együtt, 3 nappal a hányásroham előtt, de egyrészt a peteérés még a közelben sincs, másrészt korai is lenne még a hányás, szóval kétlem, hogy ez lenne a ludas. Mit gondoltok, lehet, hogy valahogy mégis? A babának örülnék, de az lett volna a terv, hogy csak ebben a ciklusban foganjon meg a missed ab miatt...

2014. ápr. 22. 01:05
 1/4 anonim ***** válasza:
mi is gumival védekeztünk nem szakadt ki nem csúszott le menzeszem megvolt rendesen most 12 hetes terhes vagyok ;)
2014. ápr. 22. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább egy vírusra gondolnék vagy valami kajára amivel elrontattad a gyomrodat.
2014. ápr. 22. 07:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát, előttem reggel egy tesztet, szerencsére negatív, úgyhogy valószínű tényleg csak az volt. Megnyugodtam, de remélem több mensim már nem lesz :)

Első: ez olyan fura, hallottam már ilyenről, de kíváncsi lennék, hogy ez vajon hogy lehet. Gondolom te is :D

2014. ápr. 22. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát kíváncsi lennék :) de nem bánom hogy így alakult ;) már csak 3 hónap és megszületik a meglepetés kislány :)

Te hogy állsz?

2014. aug. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!