Barnás fehér folyás menszi helyett?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért jelentkezhet menszi előtt meg helyett barnás fehér folyás, mikor ilyen sosem szokott lenni?
A ciklusom általában 28-30 napos.
Ma vagyok a 28. napon. A pé-met mindig meg szoktam érezni, olyankor eléggé fájni szokott a derekam és a petefészkem is.
Ez ebben a ciklusban ápr. 6.-án volt, azaz 15 napja. Ekkor párommal együtt voltam, megszakításosan.
A pé-t követő 14.-15. napra megszokott jönni.
Ami nagyon fura, hogy a mellem 1-2 héttel menszi előtt már fájni szokott, most viszont elég későn kezdett el fájni. a Pé utáni 13. napon (menszi előtt 1-2 nappal) el szokott múlni teljesen, most viszont nagyon fáj.
Semmi hányingerem nincs meg más tünet, csak a mell fájdalom.
Meg tegnap este migrén szerűen fájt a fejem. Néztem orvosmeteorológiát, ami hideg frontot írt, de én csak a meleg frontra vagyok érzékeny.
Lehetséges, hogy nem fog megjönni és babás vagyok? Úgyértem, azzal tisztában vagyok, hogy megszakításosan van esély rá, de ez lehet terhességre utaló jelzés? :) Nem mondom, hogy nem örülnénk neki :)
Köszönöm előre is a válaszokat :)
Üdv: Alma :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!