Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Otthon maradhatok táppénzen 7...

Otthon maradhatok táppénzen 7 hetesen a rosszullétek miatt? (lent)

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul vagyok egész nap, hányinger, émelygés, erős szédülés. Többször megszédültem a metró mozgólépcsőn is, majdnem leestem.

E mellé ott a folyamatos ólmos, extrém fáradtság, és a munkám is stresszes. Nap végére görcsöl a hasam.

Az első időkben otthon szeretnék maradni, nehogy baj legyen. Megtehetem?

2014. ápr. 19. 13:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló, köszönöm a válaszod. De a másik hölgyet megkérem, a kérdésra adott válaszával jeleskedjen, ne a kötöszködésével.
2014. ápr. 21. 09:36
 12/12 TeveDémon válasza:
Ha igaz lenne az, hogy ha 12. hétig nem szakad meg a terhesség, akkor nincs komoly genetikai rendellenesség, akkor nem lenne értelme a genetikai szűréseknek, melyeknek jelentős részét 12. hét után végzik, illetve nem születnének babák genetikai problémával. A hozzászólásban szereplő többi állítás is, hasonlóan "remekbe szabott". Amúgy 4 vetélés, tuti nem utal egészséges nőre. Ráadásul ha valakinek olyan a munkája, hogy felelősségteljes döntéseket kell hoznia, akkor semmi szükség arra, hogy dög fáradtan, forgó gyomorral, égő szemekkel döntsön - esetleg nagy eséllyel rosszul. Illetve, ha bárki úgy érzi, hogy terhesen jobb pihennie, akkor legyen már annyira fontos a gyerekvállalás, hogy szemrehányás nélkül tehesse ezt meg.
2014. nov. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!