Mindenkinek kell számolni a magzatmozgást a 34. héttől?
Mi számít bele? A csuklás nem? Amikor folyamatosan érzem, hogy jár a kis lába, az 1-nek számít, vagy hogy kell számolni? Mennyinek kell lenni?
A kiskönyv hátuljában van egy táblázat, igaz nekem nem mondta még sem a doki, sem a védőnő, legközelebb csak a 36. héten megyek a védőnőhöz.
Én is 34 hetes vagyok, nekem nem mondták, hogy számoljam, pedig legközelebb csak 36 hetesen megyek tanácsadásra, jövőre. Igaz, addig lesz NST.
A lényeg, hogy figyelni kell, hogy mozog-e rendesen, gyakran, ha nincs semmi gond, akkor nincs olyan nagy jelentősége annak az ikszelgetésnek.
Szia! Nekem nem kellett számolnom a magzatmozgást, de ismerek olyat, akinek kellett. Ott azt mondta az orvos, hogy óránként 9x kell érezni, ha nem érzi, akkor menjen be a kórházba. Mondtam is erre viccesen, hogy én akkor napi 2x bent lettem volna, mert mindig volt, hogy 1-2 órát nem mozgott, mert hát alszanak is. Azt nem tudom, hogyan számolta, de én a csuklást is beleszámolnám.
41 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!