Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 szem algopyrintöl ugye nem...

1 szem algopyrintöl ugye nem lesz semmi baja? ( 9 hetes terhes vaagyok )

Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4%

Én is migrénes vagyok, nekem mindenféle fájdalomcsillapítót letiltott, mert idézem, a fejfájástól még senkinek nem lett baja, de gyógyszertől már születtek beteg gyerekek.

Ilyenkor alakulnak ki a szervek, végtagok. Nem hiszem, hogy kockáztatni kéne.

2014. ápr. 17. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Ha Te igazán migrénes vagy, akkor nem bírnád ki gyógyszer nélkül!

A gyógyszerek közül csupán pár féle árt!

Az algopirin nem!

2014. ápr. 17. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is migrénes vagyok és nálam a terhesség csak rontott a helyzeten, mert felerősítette a rohamokat és szinte minden nap fájt a fejem. Sokszor hányásig fajult a dolog és csak feküdtem, mint egy darab fa az ágyon vizes ruhával a fejemen. Nem vettem be semmit, amíg az orvosommal nem egyeztettem. Ő azt mondta, hogy ne szokjak rá, de ha 2-3 naponta beveszek egy szem, vagy egy fél algopyrint attól nem lesz baja a babának és inkább ez, mint a szenvedés, mert azzal többet ártok. Az első 18 hétben ameddig tudtam tűrtem, de ha nagyon kellett bevettem egy felet és ha nem használt, akkor a másik felét is. Hál'Istennek utána már nem fájt annyit a fejem, így csak nagyon-nagyon ritkán veszek már be. Az orvos, a védőnő és ápolónők is mindig csak az Algopyrint javasolták. Úgyhogy nyugi, nem lesz probléma, csak ahogy az orvosom mondaná, ne szokj rá és ne szedd rendszeresen!
2014. ápr. 17. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
algopirin az egyik gyogyszer, amit lehet szedni terhesség alatt is szülésig
2022. febr. 28. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 12 hetes vagyok es Quarelint szedtem nagyon durva migrenjeim vannak de eddig 3 szemet mertem bevenni, hatoanyagát tekintve algopyrin es no-spa keveréke kb. egy kávènyi koffeinnel felturbózva. Remélem nem ártott.
2022. jún. 3. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!