Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Mosonyi Attiláról -...

Dr. Mosonyi Attiláról - Szolnok - mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül nála a terhesgondozás és a szülés? Mikor rendel?

Programozott császárom lesz, a doki, akivel meg volt beszélve a szülés, nem tudja vállalni és most azt sem tudom merre induljak... :(

2014. ápr. 15. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10e a terhesgondozás, szülésért állítólag nem kér konkrét összeget. Hány hetes vagy? Azt nem tudom, hogy mikor és hol rendel, de a facebookon van egy csoport, vélemények orvosokról, védőnőkről oda lépj be ott van sok infó róla.
2014. ápr. 15. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Dr. Erdődi Zoltànhoz jàrtàl? Én is. Foggalmam sincsen kihez menjek. Bar meg csak 12 hetes vagyok. Mosonyi a szapary uton rendel a palinkahaz mellett.
2014. ápr. 15. 10:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Elsőnek: köszönöm szépen! 20 hetes vagyok, lassan választanom kell. :(

Második: igen, Erdődihez.

2014. ápr. 15. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Kérdezzétek meg, hogy kit ajánl. Főképp te, kedves kérdező, mert nem mindegyik orvos vállal el így.
2014. ápr. 15. 11:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen csak a dokink nagyon beteg es nem szuleszthet. Ezert kell keresnunk masik orvost. Nekem Dinyat ajanlottak meg. Masodik voltam.
2014. ápr. 15. 11:05
 6/11 A kérdező kommentje:
1.-nek: Kérdeztem, de nem nagyon akart mondani senkit. Végül Svéd Attilát és Emődit mondta. Előbbihez volt szerencsém egyszer SZTK-s rendelésen (még kezdő nőgyógyászhoz-járós koromban :) ), többet inkább nem. Utóbbiról nem sokat tudok, csak annyit, hogy lehetetlen időpontokat ad a magánrendelésére (éjjel 11) - ezt én nem tudom kivitelezni.
2014. ápr. 15. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Én Svédhez járok, 29 hetes vagyok és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Tóth Zoli? Őt is nagyon dícsérik, 6e egy rendelés szintén nem kér konkrét összeget a szülésre, a szapáryn van a rendelője. Dinya és Úri- Szabó még akit sokan pártolnak, de úgy tudom ott 6 jegyú fix összeg van. Bár én Mosonyit is így tudtam, mert sógornőm nála szülte mindkét gyerekét, 50-60 között kért, ez volt 4 éve. 1. voltam megint.
2014. ápr. 15. 12:00
 8/11 A kérdező kommentje:

Tóth Zoltán csinál 4D-s UH-t, ugye? Lehet, hogy elmegyek egy babamozira és közben felmérem a terepet. :D Mosonyiról úgy tudtam, nem kér konkrét összeget, az egyik ismerősöm fia nála született (programozott csáazár volt az is), 50 000-et adtak, szintén 4 éve.

Jaj, nem egyszerű.

2014. ápr. 15. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, csinál 4d uh-t de ez nem babamozi, a minősége sem olyan és a honlapon is szerepel. Inkább körültekintő genetikai uh.
2014. ápr. 15. 12:15
 10/11 A kérdező kommentje:
No, most alaposan megnéztem a honlapot, igazad van. Legalul szerepel, amikor először néztem, észre sem vettem. Köszi!
2014. ápr. 15. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!