Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikortól lett étvágya a...

Kinek mikortól lett étvágya a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sose volt gond az étvágyammal a terhesség előtt, és már több mint 1 hónapja nem émelygek, de már a csokit se kívánom, és ez tragédia... 20 hetes vagyok, és csak azért eszek mert muszáj,de közel sem érzem a vágyat, h kettő helyett egyek.

És persze még egy dekát se híztam.. 177 centimmel még mindig csak 64-nél tartok, bár a pocakom már majdnem felismerhető...

Tippeket is elfogadnék, hogy tömjem magam! Köszi a válaszokat!

2014. ápr. 15. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Óóóó.. Nekem az étvággyal nem volt bajom, csak a bevitellel igen :) Mai napig rosszul vagyok. Eleinte a hormonok miatt, most azért mert a kicsi leányzóm felnyomja a gyomromat. 20 hetesen, még én sem híztam, most vagyok 35 hetesen 55 kg, ami nekem 8 kg plusszt jelent.

Az pedig, tévhit hogy kettő helyett kell enned. Én azt eszem amit megkívánok. A baba tudja mi a jó neki :)

2014. ápr. 15. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért kéne tömni Magad?????Ezt a kérdést nem értem...Én kevesebbet ettem egész terhességem alatt,mint azon kívül.....

Semmit nem kívántam jobban,ettem azért persze,de közel távol nem normális adagokat.

Nem szedtem terhesvitamint,viszont rengeteg gyümölcsöt ettem,szedtem alga tablettát,abban egy csomó minden benne van,meg persze magnéziumot.

Gyönyörű,teljesen kiváló méretekkel született meg a babám,3050 g-mal és 50 cm-rel.

Én pedig 174 cm-esen 65 kg-mal mentem szülni.....

Szóval nem értem,mi a probléma?

2014. ápr. 15. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Az, hogy a védőnőm lecseszett, amiért nem eszek eleget. Amugy nekem az a 64 inkább izom, elég vékony vagyok így is.
2014. ápr. 15. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Na engem nagyon lecseszett pénteken a tanácsadáson a dokim mert most vagyok 17 hetes terhes,és 6 kg-ot híztam :/és azt mondta,hogy 1 hónap múlva ugyanennyi kilóval akar itt látni!!!178cm és 72kg vagyok most:(
2014. ápr. 16. 04:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát,én kerek perec megmondtam,hogy nem bírok egyszerűen enni.

Az elején 3 hónapig émelyegtem,utána meg már úgy éreztem magam,mintha állandóan fel lennék fújódva,majd jött a gyomorszorító érzés,olykor alig kaptam levegőt.....

És kívánni sem kívántam nagyon semmit.

A baba úgyis leszívja a tartalékaidat,max. Neked lesz rosszabb,de Ő elvan:)

(én voltam,aki nem értette,hogy miért baj ez)

Amúgy a védőnők sok mindent mondanak,Ők tanácsolhatnak vmit,az már szíved joga,hogy mit fogadsz meg ebből.

2014. ápr. 16. 07:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja,és én sem voltam egy "kövér" alkat,mikor várakoztam a szülőszoba előtt,megkérdezte egy doki,hogy mit keresek ott ilyen kicsi hassal,gondolja csak nem szülni megyek,kevés ilyen kismama van,aki nem úgy néz ki,mint egy bálna (és ezt egy orvos mondta).....

Minden cucc,amit terhesség előtt hordtam,rámjött közben is,nem kellett ruhatárat cserélnem,és most is azokban a cuccokban járok,hogy megszültem :)

Ja,és bementem 8-kor a szülőszobára,fél 10-re meg is volt a kislányom.

2014. ápr. 16. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!