Miért nem érzem még erősen rugni? 20 hetes kis mami.
Figyelt kérdés
16 hetesen éreztem először, mintha belülről megérintenének!
Aztán a véreredményem rosszul jött le és magzat víz vételt vettek tőlem h kivízsgálják a babát, de azóta nem nagyon érzem h mozogna..:( pedig voltam ultrahangon mert izgultam h mért nem mozog, de minden rendbe volt, csak én nem érzem, 170 centi vagyok és 101 kg 5 hónapos, lehet a suly feleslegem miatt később fogom érezni? :S
2014. ápr. 14. 09:01
1/3 anonim válasza:
még kicsi azért nem érzed, iylenkor még kevés nőnek rúg erösen, hamarosan majd már kellemetlen is lesz néha.
2/3 anonim válasza:
Mert picike még. :) Ha a gerinced felé fordul, akkor ilyenkor még nem igazán érzed. Nyugalom, minden oké, hamarosan mindenedet megtapossa. :)
Én egyébként vékony vagyok, és 20 hetesen csak néha-néha éreztem még, volt, hogy napokig nem.
3/3 anonim válasza:
Semmi gond nincs ebben, de az sem biztos, hogy erősen fogod érezni. Én 29 hetes vagyok 2. babával, egyáltalán nem rugdos erősen, nincs ebben semmi. Függ a fekvésétől, a méhlepény helyzetétől, sokmindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!