Akinek nem volt tünete a terhesség elején, vagy csak kevés, leírná, hogy mik voltak azok?
létezhet, hogy világ életemben mindentől hányingerem lett, most semmi és terhes legyek?
gyakori eset,hogy valakinél nincsenek rosszullétek?
Szia.
Hányingerem nekem sincs,sem volt.
Mellfeszülés az van és aluszékonyság.Mindíg tudnék aludni!.
Szorítok hogy baba legyen majd írd meg jo.
szőrösödésről nem is hallottam, hogy lehet tünet...
de arra is felfigyeltem kb. 1.5 hete
14 hetes vagyok és nagyon kevés tünetem volt.
Véletlen baba :) amikor még nem tudtam, hogy babás vagyok olyan tünet volt, mintha bármelyik pillanatban megjöhetett volna. Amikor kiderült a mellfeszülésen és a kóros álmosságon kívül semmi bajom nem volt. Néha elvétve egy két émelygés.
Az elso honapban a koros almossagon kivul semmi tunetem nem volt, a terhesseg is csak ugy derult ki, hogy nem jott meg. A 7.hettol volt neha emelygesem illetve emesztesi problemakkal kuzdottem kb masfel honapig. A mai napig nem hanytam, sot hanyingerem sem volt, sot a legtobb terhessegi tunet is elkerult, egyedul a sok pisiles volt jellemzo. Nem igazan feszult a mellem, csak nagyon ritkan estenkent, a 7.-8. honapra jellemzo "alig-kapok-levegot" meg a "bordaim-kozt-szur-a-baba-befeszkelodese-miatt" erzesek, meg a "csak-kicsit-tudok-enni-mert-a-gyomromat-nyomja" erzesek engem messze elkerultek. Labam nem vizesedik, vernyomasom rendben, gyakorlatilag csak a pocak hatalmasra novese es a babo mocorgasa-bukfencezese az egyetlen, ami jelenleg a terhessegre utal. Ja, az egyetlen kenyelmetlen dolog, ami volt-van az a nem jol alvas sok pisilessel. Egyszeruen nem tudok olyan poziturat, hogy 1 oranal tovabb tudjak ugy aludni, hol itt zsibbad el, hol ott. Es talan egy nem jellemzo tunet, ami a kezdetektol fogva fennall: ha 20x kelek fel ejszaka pisilni, akkor a 20 alvasi fazisban mindig almodom valamit es mindig kulonbozo dolgokat. Tipikus vagyok, nem tudom?
37+2 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!