Kismamák, titeket nem idegesítenek ilyen beszólások? Persze ha van.
Én 30 hetes vagyok, az első pár hónapban sokat fogytam a semmiből, akkor mindenki azzal jött, h "jaaaaj, mert nem fog úgy fejlődni a baba, egyééél!" A 26. héttől van kismama pocakom, nekem nagyon tetszik, viszont egy ideje mindenkitől megkapom, h az alkatomhoz képest nagy hasam van. Sztem meg baromira nincs. 175 cm magas vagyok és 68 kg, 2. baba, ehhez képest még kicsi is.
Egy ideje úgy vagyok vele, h bekaphatja mindenki. A baba fejlődik, a páromnak tetszem, sztem helyes pocim van, a többiek meg... Hát, na. Nem kérdeztem a véleményüket.
34 hetes vagyok,eddig plusz 5-6 kilónál tartok.
Eleve kicsit túlsúllyal estem teherbe,de nem vészes.Csak pocakra "híztam" de a 28.héten kezdett el látszani.
Egy ismerősöm olyannyira hangot adott a "látványos hízásomnak",hogy este,mikor suliból hazafelé jövet vártuk a buszt(távolsági járatnál voltunk vagy 40-en) odajött és fennhangon elkiáltotta,hogy de jól meghíztál,mióta nem láttalak.Egy gyors neked is szia után mondtam,hogy éppen 8 hónapos terhes vagyok...Hát,nem esett jól,mert eleve figyelni próbálok a súlyomra.
én kisfiam 41. hét után jött ki és még akkor se látszódott rajtam hátulról semmi.
Nem emlékszem, hogy kaptam volna ilyen beszólást, de sztem más milyet se.
másodiknál most kezdtük a 4. hónapot, még egy dekát se híztam, remélem, megint nm szedek fel túl sokat (terhességi cukorbetegségem volt, így esélyes-diéta miatt).
Amúgy meg irigykedjenek és élvezd,hogy csinos vagy. Igen minden kismama szép, de nem ugyanúgy.
(off: És egyáltalán nm fájt a derekam, pedig hatalmas hasam volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!