Ma vagyunk 19 hetesek, és még semmit nem híztam, ez ugye nem baj?
Figyelt kérdés
2008. júl. 25. 10:44
1/7 anonim válasza:
Nem hat :)
En is a 22 .heten indultam meg, most 3 hetes vagyok es kb 4.5 kg-nal jarok.
3/7 anonim válasza:
27. hétben vagyok, most tartok 3,5 kg-nál. A 20. hétig egy deka sem volt rajtam. Örülj neki, hogy nem híztál, csinos kismama leszel a végéig. A védőnőm szerint ha vki az első trimeszterben hízik sokat az szülés után nehezen fogja tudni leadni.
4/7 anonim válasza:
Szia! Én a 20. hétig semmit nem hiztam, a védőnő állandóan cseszegetett érte, hogy ez így nem jó, mert akkor a baba nő csak én fogyok. Az orvosom azt mondta, hogy ez teljesen normális. A 20. hét után aztán mindig hiztam 1,5-2 kg. Most 8 kg-nál tartok és az orvosom és a védőnő (!) szerint is teljesen normális.
35 hetes kismami
5/7 anonim válasza:
Örülj annak én a 19 hétben már 4 kg plusznál jártam, most a 32 hétben meg már 10 kg-nál.
6/7 anonim válasza:
En a 30. hetben vagyok, most jott fel ram 1 kg (igaz, az elso 3 honapban leadtam 8 kg-t, es abbol jott vissza most ez az 1). En is aggodtam eloszor, de a baba szepen no, fejlodik, minden rendben van vele, ugyhogy csak orulok, hogy nem szedtem fel tobbet (amugy nem vagyok egy nadszal tipus, van meg rajtam eleg sok extra :)).
7/7 anonim válasza:
Szia!Èn sem hiztam semmit.A dokim azt mondta semmi baj,a baba elveszi azt amire szüksége van.18 hetesen volt 25 cm.Holnap leszek 19 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!