Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, hogy semmi terhességi...

Baj, hogy semmi terhességi tünetem sincs?

Figyelt kérdés
Volt kicsi mellfeszülés, de már az sincs! Nagyon aggódom! 5 hetes vagyok, 2 éve várok rá! Sok sok bíztatást kérek szépen!
2014. ápr. 9. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Nekem sem volt semmi. Fél éves a kisfiam.
2014. ápr. 9. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Második fiammal nekem sem volt semmi tünetem, elsővel 4 hónapig minden reggel hánytam és elájultam a buszon, ha állni kellett. Egészségesen, időre született.
2014. ápr. 9. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Többször leírtuk már, hogy ez is teljesen normális! Örülj neki,és ne idegeskedj!!!

Nekem sem volt semmi tünetem a fiammal. A férjem azzal viccelődött 14. héten, hogy most már ő is látni szeretné a babát UH-n, hogy tényleg van-e, vagy csak mondom....

2014. ápr. 9. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy :)

Ne aggódj!

2014. ápr. 9. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Nekem sincs semmi tünetem és nem is volt. :)

15hkm

2014. ápr. 9. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
szia, nekem is max két hétig volt minimális mell feszülés, meg talán 2x émelyegtem fél órát. de ennyi. a mellbimbóm érzékeny és hamarabb elfáradok. most vagyok 22hetes. tehát nyugi. :)
2014. ápr. 9. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
5 hetesen még másnak sincs tünete nagyrészt. Vagy így marad, vagy kb. 6. héttől jelentkeznek a tünetek.
2014. ápr. 9. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:

az 5. héten még nálam sem volt semmi tünet. aztán a 6. héttől szépen jöttek egymás után. émelygés, hányás, gyomorsav, fáradékonyság, derékfájás, ingerültség... és még csak 11 hetes vagyok. visszasírom azt a szép tünetmentes 5. hetemet.

De hát látod, az is normális, ha semmi tüneted nincs. AZ anyám pl. velem teljesen tünetmentes volt, a húgommal meg napi szinten végighányta az első öt hónapot.

2014. ápr. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!