Fájdalmas magzatmozgások? Más is járt így?
35. hétben vagyok. Nagyon aktív, nem rúg, inkább feszíti magát, forog. A fejét annyira nekifeszíti a méhfalnak gyomortájon, hogy kívülről is jól látszik a kiemelkedő fej körvonala.
Néha attól tartok, ott helyben csattan szét a hasizmom, annyira kifeszíti magát, kifejezetten fájdalmas. Ez mennyire gyakori/normális?
Bizony én is így voltam, háromszor is:-))
Én ilyenkor kicsit vissza nyomtam, nem erősen,inkább óvatosan, csak jeleztem neki,hogy húzódjon csak visszább!!
Még az elkövetkezendő pár hétben lesz rosszabb is.. Kitartás,már nem sok van!!!
ismerős bizony, csak nekem 32 hetesen befordult már...a befordulást is éreztem...és onnantól kezdve szétrugdosta a bordáimat, ha háton aludtam azért ficánkolt, ha oldalt picit hason azért...csak oldalt kipárnázott hassal tudtam aludni, de este tizig biztos nem, addig benne volt a bugi a gyerekben:)
én is csináltam olyat ha nagyon kinyomta pl a kezét, visszanyomtam picit, érezze hogy ki az úr...de erre kb még egy pacsi volt a válasz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!